Informació general

Representants de l'Ajuntament del Vendrell visiten el Barri Antic per conèixer les actuacions del pla integral de millora

Per Redacció



Imatge d'un moment de la visita

Aquest passat dilluns 25 de febrer, representants de l'Ajuntament del Vendrell van visitar el Barri Antic de Cambrils per tal de conèixer de prop el Pla de millora integral que està fent al barri, en el marc de la Llei de Barris.

Cambrils va rebre la subvenció en la convocatòria de l'any 2006 i el Vendrell la va rebre el passat 2007, i ara està a punt d'encetar tot aquest procés. El regidor d'Obra Pública i Urbanisme de l'Ajuntament del Vendrell –Jaume Escarré– acompanyat de membres del seu equip de govern, van ser rebuts a l'Ajuntament de Cambrils pels regidors Joan Mas i Oliver Klein. A continuació van fer una visita a peu pel Barri Antic, on van poder veure de primera mà algunes de les actuacions del projecte que ja han estat executades –com les obres de remodelació del carrer de les Creus, el carrer de Rovira o la plaça de l'Església– d'altres que estan en procés d'execució com les obres de millora del Mercat de la Vila i les futures millores que es volen tirar endavant, tant a nivell patrimonial, com remodelació de carrers i construcció de nous equipaments.

Comenta aquest article