Informació general

Oriol Pujol (CiU), "Aquesta no és una campanya de concrecions, és una campanya d'emocions"

Per Lluís Rovira i Barenys



Un moment de la videoconferència de Duran i Lleida amb Jordi Jané, Josep Maldonado, Mercè Dalmau i Oriol Pujol a l'escenari
CiU va celebrar ahir a Cambrils un dinar de campanya electoral en el que hi van participar més de 150 persones relacionades, sobretot, amb els sector turístic i empresarial de Cambrils, Salou i Vila-seca. El dinar va comptar amb la participació del portaveu de CiU al Parlament de Catalunya, Oriol Pujol, el candidat de CiU a la demarcació de Tarragona, Jordi Jané, al candidat al Senat, Josep Maldonado i la regidora cambrilenca i suplent a les llistes del Congrés, Mercè Dalmau. Al dinar també hi havia una destacada presència de càrrecs de CiU de la demarcació així com la resta de membres de la llista de CiU al Congrés i al Senat.

Videoconferència de Duran i Lleida

El candidat de CiU per la demarcació de Barcelona, Josep Antoni Duran i Lleida també va ser present, de manera virtual, a l'acte. A l'inici es va establir una connexió en directe amb ell i per videoconferència va donar el seu missatge als assistents. Duran va demanar a la gent que s'engresqui en aquesta campanya ja que el seu vot és necessari i referint-se a la seva recent operació va dir que "l'esforç que he fet jo és el que cada dia fan molta gent d'aquest país".

Campanya emocional

Els altres tres oradors de l'acte van llançar el seu missatge amb contundència ja que tal com va dir Oriol Pujol, "aquesta és una campanya emocional". Pujol també va advertir del deteriorament  que han patit les relacions de Catalunya amb Espanya des de fa quatre anys, "abans érem sanament envejats per la resta de l'Estat. Ara el més freqüent és sentir allò de que pesaos sois los catalanes!". El portaveu de CiU al Parlament de Catalunya va fer referència a la transversalitat del sector turístic i va recordar l'aposta feta en el seu temps pel desenvolupament de la zona amb la posada en marxa de Portaventura.

Per la seva part, el candidat de CiU al Congrés per la demarcació de Tarragona, Jordi Jané, va fer esment al lema de campanya convergent, "demanarem que es faci respectar Catalunya. Al sector turístic li va la vida i hem d'anar a veure què hi podem fer". Jané va fer un repàs de les infraestructures de la nostre zona, claus pel desenvolupament turístic, "la variant de l'N-340 arriba tard i s'acaba al coll de Balaguer. D'allí per avall encara no s'ha previst la continuació". El candidat de CiU va dir que volien ser decisius per abordar temes com el del servei ferroviari a la nostra zona amb la creació del Tramcamp o la portada d'aigua del Roina i va advertir que un vot al PP és un vot al tripartit a Catalunya.

El candidat al Senat, Josep Maldonado, va insistir en el tema de les infraestructures dient que pel dèficit que patim en aquest àmbit el turisme a la Costa Daurada ha baixat un 7%, "hem d'anar a Madrid amb les butxaques plenes de vots", va dir Maldonado.

Comenta aquest article