Informació general

Francesc Ricomà (PP), "Creiem que podem assolir el segon diputat que ja vam aconseguir en les eleccions del 2000"

Per Anna Fargas



Francesc Ricomà en un moment de la seva intervenció ahir al vespre
Francesc Ricomà, cap de llista del Partit Popular al Congrés per Tarragona, va assistir ahir al vespre a un acte electoral del PP organitzat al Centre Cívic de Vilafortuny. Ricomà va estar acompanyat de Carme Cros, cap de llista del PP al Senat per Tarragona, i de més de 30 persones que van voler donar suport al seu candidat.

Centrant-se amb Cambrils, Ricomà va parlar de la pesca, el turisme i la crisi de l'habitatge, i va comentar que "són temes claus amb els que s'ha de ser curós". Pel que fa al tema de l'habitatge, Ricomà va explicar que "hi ha una aturada del 40% prevista pel 2008 en noves vivendes, per tant a Cambrils aquesta aturada pot impactar encara més ja que com a municipi turístic que és hi ha molts sectors que depenen de la construcció, els quals centren les possibilitats de creixement i generen ocupació en base a la construcció de vivenda".

Pel que fa al turisme a Cambrils, Ricomà va comentar que "el que cal es posar-nos el dia en termes de turisme, tenir consciència de les noves destinacions, ens hem d'abocar en aprofundir en ser una destinació amb serveis de qualitat, s'han de fer nous plans de dinamització turística i s'ha de diversificar l'oferta". Francesc Ricomà va expressar que totes aquestes gestions s'han de fer des del model que representa el Partit Popular "que és un model contraposat al socialista". En aquest sentit, Ricomà va explicar que, segons ell, "el Partit Socialista fa subvencions sense massa sentit, sense que responguin a una política definida i en contraposició, per neutralitzar l'efecte que tenen les subvencions, puja els impostos; en canvi el Partit Popular creu en la iniciativa privada i en l'empresa, i el que vol és oxigenar aquest teixit empresarial perquè es senti segur i tiri les seves iniciatives endavant, generi ocupació i garanteixi el progrés i benestar a la societat".

Francesc Ricomà: "confiem en recuperar el nivell de vot que vam tenir l'any 2000 i que ens va donar 2 diputats"

Fent referència a la campanya electoral, Ricomà va comentar que veu dos models de campanya "un batejat pel propi senyor Zapatero, no ho amaga ni ell, que és el model de la tensió i la dramatització i després hi ha el model de reflexionar sobre la situació que viu el país, quins problemes té, explicar què s'havia fet quan el Partit Popular tenia la seva responsabilitat de govern, i quina traducció va tenir aquesta gestió en el territori i sobretot, en positiu i en clau de futur, explicar quines són les nostres propostes polítiques per solucionar els problemes que hi ha". Segons Francesc Ricomà, El Partit Socialista "intenta mobilitzar la societat no ha favor del seu projecte sinó en contra del Partit Popular".

Pel que fa als resultats en les properes eleccions, Ricomà es va mostrar confiat amb la base ideològica propera al projecte del Partit Popular que creu que hi ha a les comarques de Tarragona, i va comentar que "estem força confiats en recuperar el nostre nivell de vot que vam tenir l'any 2000 i que ens va donar 2 diputats, que vam perdre el 2004 per una serie de factors que tots sabem". I va afegir que "creiem que s'ha demostrat que com a projecte el socialista no és eficaç i si això li sumem que tenim un potencial de vot elevat que s'ha manifestat en altres anys, estem segurs que podem assolir aquest segon diputat".

Comenta aquest article