Informació general

Un home mor a l'N-340 abatut a trets

Per Lluís Rovira i Barenys

La víctima del tiroteig ha mort al costat mateix de l'N-340

Un home ha estat assassinat a la mateixa N-340 per l'impacte de dos trets. Els fets han passat al voltant de les quatre de la tarda al tram de l'N-340 que passa per Cambrils, concretament davant mateix de l'accés a les instal·lacions de Caravaning Cambrils i poc abans de la benzinera.

Segons ha comentat la policia, la víctima, que estava dalt del seu vehicle, un Citroën Saxo matrícula de Barcelona ha rebut dos trets des d'un altre vehicle en el que hi havien dos ocupants que després de cometre l'assassinat s'han donat a la fuga. La víctima, un home d'uns 50 anys d'edat i de nacionalitat albanesa ha quedat abatut a peu de la carretera.

Al lloc dels fets s'hi han personat efectius de la Policia Local, de la Guàrdia Civil i equips sanitaris. L'home ha estat atès pels equips de reanimació a la mateixa carretera donada la seva extrema gravetat. Després d'una mitja hora d'infructuosos intents per recuperar les seves constants vitals, ha mort.
De moment es desconeixen els motius que han pogut originar el tiroteig tot i que la policia sospita que pugui estar relacionat amb algun fet delictiu.

Comenta aquest article