Societat

Extens programa d'activitats de les sisenes Jornades de la dona durant tota aquesta setmana

Per Berta Ruiz




La regidora de Polítiques Socials i Salut –Maricel Llaveria–, el passat divendres en roda de premsa
Durant tota aquesta setmana tindrà lloc el programa d'activitats de les sisenes Jornades de la dona, en el marc de celebració del Dia Internacional de la Dona del proper 8 de març. El passat divendres, la regidora de Polítiques Socials i Salut –Maricel Llaveria– avançava en roda de premsa, alguns dels principals actes d'un extens i variat programa d'activitats.

El programa s'enceta avui mateix amb un seguit de propostes. S'obre la jornada de bon matí amb un taller de relaxació a càrrec de Marta Llobet al Centre Cultural. Aquesta tarda segueix el programa amb la xerrada "El sol de la dona i les tasques de cuidadora", que anirà a càrrec de Montse Lópex i Izaskun Moràn, infermeres i treballadores del programa ATDOM del CAP de Cambrils. La xerrada es farà a la sala d'actes del Centre Cultural a partir de les sis. Aquest vespre a les vuit, també es farà al Cinema Rambla la projecció de la pel·lícula "La cuidad del silencio". A partir d'avui, també es podrà visitar l'exposició de pintura de Bali Cejas sota el títol de "La dona", que estarà instal·lada a la sala Ka l'Arrib.

Àmplia varietat de tallers i xerrades

Demà dimarts seguiran els actes amb el taller d'iniciació al mètode Pilates o la xerrada sota el títol "El normalisme i la dona amb discapacitats", que anirà a càrrec de la psicòloga i pedagoga –Carme Riu– i que es farà a la sala d'actes del Casal Municipal de la Gent Gran.
Durant tarda de dimecres es farà una nova xerrada, en aquesta ocasió al Centre Cultural i sota el títol de "Voler és poder", amb Gregoria Rosenboom. El mateix dimecres al vespre es farà la projecció a la sala Ka l'Arrib de la pel·lícula "Juana la loca". Per a la jornada de dijous, hi destaquen la representació de l'obra de teatre "La pareja ideal", que la companyia Impacta Teatre representarà a la sala d'actes del Casal Municipal de la Gent Gran, amb entrada gratuïta. A partir de dos quarts de deu de la nit, la sala d'actes del Centre Cultural acollirà l'espectacle de narracions amb veu i saxo "Heroïnes quotidianes", a càrrec de la companyia Delícies.

El divendres dia 7 de març, es continuarà fent el taller de relaxació al Centre Cultural, mentre que a la tarda es projectarà una nova pel·lícula. En aquesta ocasió el film serà "Cándida", que es passarà a partir de les sis a la sala d'actes del Centre Cultural. Finalment, i per tancar tota una setmana plena d'actes, el dissabte 8 de març –Dia Internacional de la Dona– es farà el sopar d'homenatge al Dia de la Dona, un acte organitzat per les associacions de dones de Cambrils. El sopar es farà al Restaurant Hotel Diego –situat a l'avinguda del Mil·lenari– i la venda de tiquets la fa l'associació de Dones Amunt al Centre Cívic Les Basses.

Comenta aquest article