Societat

150 persones participen a la segona Bicicletada Popular de l'Agrupament Escolta Gent de Mar

Per Cristina Sierra



Dani Fortuny en un moment de la lectura del manifest
Amb l’objectiu de fomentar la cultura de la pau, més de 150 persones van agafar les bicicletes per fer un recorregut per la zona de llevant del litoral cambrilenc. Un cop completat el recorregut, el Parc del Pescador va ser el punt d'arribada d'aquesta segona bicicletada popular organitzada per l’Agrupament Escolta Gent de Mar i que comptava amb el suport de la regidoria de Promoció de Ciutat i l’IES Ramon Berenguer IV.

A la cloenda de l'acte, el regidor de Promoció de Ciutat, Oliver Klein, va destacar l’ús de la bicicleta i va animar a fomentar aquest hàbit saludable. Per la seva part, Dani Fortuny, cap dels Escoltes, va llegir un manifest a favor de la pau. Aquest manifest comptava amb deu propostes per construir una nova cultura i s’havia fet en conjunt amb tots els membres de l’agrupament. Els drets de la dona, la cultura de la violència, una remodelació de les Nacions Unides o un medi ambient sostenible van ser uns dels punts que va tractar en aquest discurs.

La setmana que ve l’Agrupament participarà en el Sopar de la Fam al Palau Municipal d’Esports, on hi hauran les actuacions del grup de vent "Crescendo" de l'Escola Municipal de Música i del grup de teatre La Teca amb un fragment de l'obra Spot.

Comenta aquest article