L'equip sènior masculí del CBC i el Cambrils d'hoquei s'emporten la victòria en els partits d'aquest cap de setmana

Moment del partit disputat ahir a la tarda entre l'Oleastrum i el Remolins Bítem

Territorial Preferent

Santfeliuenc 2 - FC Cambrils 1

El Cambrils va caure aquesta jornada contra el Santfeliuenc, situat en la vuitena posició de la classificació. Els cambrilencs van avançar-se en el marcador amb un gol de penal obra de Pedro en el minut 66. Pocs minuts després, els locals aconseguien igualar l'encontre amb un gol de Floro. Quan semblava que l'empat seria el resultat definitiu, els locals van tornar a marcar –en el minut 90 de partit– i de nou obra del jugador Floro, que els donava els tres punts i deixava al Cambrils amb una nova derrota. Amb aquest resultat, el FC Cambrils queda en la catorzena posició de la taula, i la propera jornada rebrà la visita de la Gimnàstica Iberiana, que ocupa la cinquena posició.

Primera Territorial

CF Oleastrum 1 - Remolins Bítem 2

Aquesta jornada, l'Oleastrum no va tenir la sort de cara, i just només iniciar el partit ja tenia un resultat advers. En el minut 4 de partit, en un intent per allunyar la pilota de l'àrea el defensa Gallardo va tenir la mala sort de tocar la pilota i marcar en pròpia porteria. A partit d'aquest moment, l'Oleastrum va fer un bon joc d'atac i va aconseguir tancar a l'equip rival. En la segona part, els locals van disposar de tres ocasions de gol molt clares, fins que al minut 69 de partit, Martín va aconseguir la igualada de penal. Després del gol, l'àrbitre va expulsar a dos jugadors de l'Oleastrum –Samu en el minut 71 per vermella directa, i Cuerva en el minut 86 per dues targetes grogues–. Amb dos jugadors més, el Remolins va aprofitar la situació i va marcar en el minut 81, amb gol de Nacho. L'Oleastrum no va poder reaccionar i va encaixar una derrota que el situa en la catorzena posició. La propera jornada, l'Oleastrum visitarà el camp del líder, el Torreforta.

Segona Territorial

La Selva 4 - Vilafortuny 1

Nova ensopegada del Vilafortuny, que acumula una ratxa de mals resultats. En aquesta ocasió contra La Selva, actualment quart classificat, els jugadors cambrilencs no van poder fer res per treure un resultat positiu. A la mitja hora de joc, els locals marcaven el primer gol, molt protestat pel Vilafortuny, ja que podrien haver marcat en fora de joc. Deu minuts després arribava el segon gol, en aquesta ocasió de penal, i de nou aquesta decisió arbitral va ser molt protestada per l'equip cambrilenc. En la represa, el Vilafortuny va aconseguir retallar distàncies en el marcador, tot i que novament La Selva feia el 3 a 1, amb un gol des del mig del camp, ja que el porter del Vilafortuny estava molt avançat. En el minut 84, els locals sentenciaven el marcador amb el 4 a 1 definitiu.
Amb aquesta nova derrota, el Vilafortuny es queda en el penúltim lloc de la classificació, i la propera setmana rep la visita de l'Alhambra, que ocupa el sisè lloc de la classificació.

Sènior masculí

CB Cambrils 72 - CB Corbera 68

L'equip sènior masculídel CBC ha sumat aquesta jornada una nova victòria. En el primer quart, els locals van saber imposar el seu ritme de joc, amb un primer parcial molt clar de 20 a 10. En el segon període, el partit es va igualar més, amb domini alternatiu per part d'ambdós equips, i un marcador al descans de 28  a 19. En la represa, els cambrilencs van tornar a dominar amb claredat el joc ofensiu, obtenint una renda de 20 punts. Tot i aquesta avantatge, un canvi en la defensa dels visitants –a zona– va crear molts problemes als cambrilencs. En l'últim quart, el Corbera va aconseguir retallar distàncies i a falta de cinc minuts el marcador estava en 46 a 38. Els visitants van començar a anotar triples, i a falta de 5 segons, el marcador reflectia un ajustat 57 a 54. Finalment, un triple en el darrer sospir va provar la pròrroga.
Durant la pròrroga, els cambrilencs van controlar la situació i gràcies a l'encert des de la línia de tirs lliures, els locals van poder endur-se la victòria. Cal destacar l'excel·lent actuació del jugador local Óscar Làzaro amb 36 punts.

Hoquei

Igualada HC 2 - Cambrils CH 4

Divendres passat el Cambrils va visitar la pista del Igualada HC amb la necessitat de puntuar, si per una banda volia trancar la ratxa negativa de les darreres jornades, i de l'altra no perdre de vista els equips que el precedeixen a la classificació.
El partit no va començar bé pel Cambrils perquè al minut 6 de la primera part els locals s’avançaven al marcador, però el Cambrils va saber treballar el partit, i abans d’acabar la primera part va empatar amb un gol de Joan Recasens “Romario”. Fruit del treball, el Cambrils es va avançar al marcador al minut 6 de la segona part amb un nou gol de Joan Recasens “Romario”, d’una bonica jugada
personal, avantatge que van neutralitzar els locals 6 minuts més tard amb un nou gol, fent pujar el marcador el 2-2.
Tot i el gol encaixat, el Cambrils es va ficar ràpidament al partit, i 3 minuts més tard s’avançava novament amb un gol d’Isaac, i a 5 minuts del final del partit un gol del cambrilenc, Carles Veciana, feia pujar el definitiu 2-4 amb que va finalitzar el partit.
Una victòria treballada i necessitada, però que no servirà de res, si dissabte vinent, dia 15 de març, el Cambrils no guanya a casa el partit que l'enfrontarà al Club Olesa Pati, un equip directe per la lluita per la permanència.

CFS Mediterrani 3 - Pradell 3

Empat per al Mediterrani que va ser superior al Pradell. Es va arribar al descans amb un empat a 0 gols, tot i que els visitants podrien haver marcat 4 o 5 gols, ja que van disposar d'oportunitats. En la segona part, una errada defensiva i una errada arbitral van donar dos gols al Pradell. Tot i anar amb 2 gols d'avantatge, el Mediterrani va reaccionar immediatament i en dues bones jugades, Gaizka i Joaquin van igualar el marcador. Però novament, una errada en una passada del Mediterrani va fer que el Pradell aprofités una nova ocasió per avançar-se. Finalment, el jugador cambrilenc David va aprofitar el refús en un llançament de doble penal i va igualar de nou el marcador. A pocs segons per al final, el Mediterrani va deixar escapar una ocasió molt clara per guanyar el partit.