Cultura

La Biblioteca Municipal acosta una vegada més les llengües del món als més petits en el "Viatjant amb contes"

Per Berta Ruiz

Amanda Seach explicant el conte a la canalla, ahir a la tarda a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal

La sala d'actes de la Biblioteca Municipal va acollir ahir a la tarda una nova sessió del cicle de contacontes "Viatjant amb contes", que mensualment organitza la Biblioteca Municipal i el Servei Municipal d'Atenció a l'Immigrant.

Aquesta vegada va ser el torn de la Gran Bretanya i també de Catalunya, que com és habitual sempre hi és present en aquestes sessions. En primer lloc, va ser el torn del conte en llengua anglesa "Jack and the beanstalk", que va anar a càrrec d'Amanda Seach, tota una veterana en explicar contes en anglès a la Biblioteca.
Moments abans d'iniciar-se la sessió, Amanda Seach explicava a Revista Cambrils Diari Digital, que "aquesta és una activitat important per promocionar altres llengües. És una forma d'aprendre, i a més, els nens en aquestes edats ja tenen capacitat per atendre, perquè ja saben alguna cosa en anglès que han après en el col·legi". Després del conte en anglès, la bibliotecària –Rosa M. Fusté– va ser l'encarregada de llegir el conte en català "Els fills de la bruixa", un recull dels contes més tradicionals.

Comenta aquest article