Esports

Cambrils acull la I Trobada de Centres d'Educació Secundària del Camp de Tarragona dins del Pla Català de l'Esport a l'Escola

Per Berta Ruiz

Aspecte de la zona esportiva de l'Estadi Municipal de Futbol, ahir al matí durant la trobada

Cambrils va ser l'escenari ahir, durant tota la jornada matinal, de la I Trobada de Centres d'Educació Secundària del Pla Català de l'Esport a l'Escola (PCEE) al Camp de Tarragona, impulsada pels Departaments d'Educació i de Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria General de l'Esport. Una trobada que va tenir lloc a la zona esportiva de l'Estadi Municipal de Futbol de Cambrils, i que va ser organitzada pel Consell Esportiu del Baix Camp, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils i Reus Esport i Lleure SA.

Des de les nou del matí, i fins gairebé les tres del migdia, prop de 2.000 escolars de 3er i 4rt d'ESO provinents de diferents centres de les comarques del Baix Camp, el Tarragonès, el Baix Penedès, el Priorat, la Conca de Barberà i l'Alt Camp van trobar-se per compartir una intensa jornada d'esport i convivència.

En les instal·lacions esportives van disposar-se diferents pistes de joc, on es van poder practicar-se una gran varietat d'activitats de caràcter lúdic i esportiu, a través d'un sistema de rotació. Hi ha haver un espai per a la música i el ritme, els balls de hip hop, funcky o breakdance o coreografies d'aeròbic. També es van disputar partits de quatre per quatre de bàsquet, voleibol, futbol, flag football –semblant al futbol americà– o partides de bitlles catalanes. També es va instal·lar una pista per practicar l'skate i es va comptar amb servei de bar.

Comenta aquest article