Societat

La vuitena edició del Sopar per l'Esclerosi Múltiple aconsegueix recaptar més de 8.000 euros

Per Berta Ruiz



Aspecte de la sala de l'Escola d'Hoteleria on va fer-se el sopar
El passat 6 de març es va celebrar a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils la vuitena edició del Sopar per l'Esclerosi Múltiple, que cada any té com a objectiu aconseguir fons per a l'Associació Esclerosi Múltiple que des de fa anys treballa per tirar endavant el projecte de l'Hospital de Dia Mas Sabater, ubicat a Reus, on malalts que pateixen aquesta malaltia poden fer activitats de rehabilitació.

En el sopar hi van participar un total de 204 persones, que van poder gaudir d'un excel·lent sopar elaborat pels mateixos alumnes de l'Escola d'Hoteleria. El sopar d'enguany va tenir com a protagonista principal la figura de l'escriptora Mercè Rodoreda i la seva obra "La plaça del diamant" –i coincidint amb l'Any Internacional de les Llengües. Les taules es van col·locar simulant el carrer d'un poble i la sala i les taules també van ser guarnides amb tot tipus de detalls.

Una de les organitzadores d'aquest sopar –Sefa Bové– valorava molt positivament a Revista Cambrils Diari Digital l'evolució de com havia anat el sopar. Un sopar que va ser amenitzat també pel quartet de clarinets de l'Escola Municipal de Música –format per Míriam Torres, Àngela Godoy, Carla Franch i Natàlia Salat– i per l'actuació del grup de teatre La Teca, que també va animar la vetllada amb la lectura d'uns fragments de l'obra de Rodoreda.

Pel que fa a la recaptació, tot i que encara no es té la fixa exacta, aquesta podria estar entre els 8.000 i 8.500 euros sumant la recaptació del sopar, la venda dels ous de xocolata que adornaven les taules, les aportacions a la taula zero i també els donatius econòmics del Rotary Club de Cambrils –amb 1.000 euros–, la Caixa de pensions –una xifra que encara està per confirmar– i també la subvenció de l'Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article