Informació general

La Unió de Botiguers celebra la seva assemblea anual i renova la meitat de la seva junta

Per Berta Ruiz

La Unió de Botiguers va celebrar ahir al vespre la seva assemblea ordinària anual. En aquesta es va donar compte de les accions realitzades durant el passat any 2007, es van presentar les propostes per aquest 2008 i es van realitzar eleccions, amb les què es va renovar la meitat de la junta directiva amb l'entrada de vuit nous membres.

En declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, el president de la Unió de Botiguers –Salvador Colom– ha explicat alguns detalls d'aquesta reunió. En primer lloc, es va fer balanç de la feina feta durant el 2007, amb un repàs de totes les activitats i també es van explicar les diferents reunions mantingudes des de la Unió de Botiguers de Cambrils amb diferents representants polítics, com el subdelegat del Govern –Joan Maria Abelló– o el delegat de la Generalitat a Tarragona –Xavier Sabaté–. Recordem que aquestes reunions van coincidir especialment durant l'estiu de l'any passat, quan la problemàtica de la venda ambulant il·legal per la zona del port va centrar tots els esforços polítics per controlar i intentar reduir-la. Segons va comentar Salvador Colom sobre aquest tema, "l'any passat vam quedar força satisfets, perquè al començament de l'estiu ens vam espantar una mica de com anava la cosa, però després de mantenir una reunió amb la regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat –Laura Forcadell– es van posar més efectius policials al port. La veritat és que no s'ha eradicat, perquè això és molt difícil, però si es va minimitzar molt, i esperem que enguany continui igual". D'altra banda, fa pocs dies, representants de la Unió de Botiguers van reunir-se amb l'alcalde, i aquest també es va comprometre a millorar encara més aquesta situació, amb el reforç de 18 agents més de cara a l'estiu.

Pel que fa a les propostes per aquest 2008, Salvador Colom ha explicat que serà una continuació de la feina feta enguany, es milloraran les activitats i també es centraran molt en l'àmbit de la formació per als seus associats.

En l'assemblea d'ahir també es van celebrar eleccions i es va renovar la meitat de la junta, com ja és habitual passat un determinat període de temps. Ara, han entrat vuit nous vocals: Martín Collado, Enrique Vega, Antonio Matas, Anna Poyo, Maria Àngels Garcia, Núria Llaveria, Sonia Aguirre i Josep M. Gracia. Sobre aquesta renovació, el president de la Unió de Botiguers –Salvador Colom– es mostrava molt satisfet de l'entrada d'aquests nous membres, "que són de sectors comercials molt diferents i també de diferents edats. Tindrem una junta molt rica en idees i molt representativa".

Comenta aquest article