Esports

L'àrbitre suspèn el partit del Cambrils contra la Iberiana pels aldarulls provocats pels jugadors visitants

Per Redacció

Uns quants jugadors de la Iberiana assetgen a un jugador del Cambrils caigut a terra, en el que va ser l'inici dels aldarulls que van fer suspendre el partit

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Gimnàstica Iberiana 1 (suspès al minut 43)

Una tangana a l'àrea del Cambrils va fer que l'àrbitre suspengués el partit a falta de dos minuts per a la mitja part. Aquest cop el Cambrils s'havia avançat al marcador al minut 23 amb un gol en pròpia porteria del jugador de la Iberiana, Javi. L'equip visitant també va veure com l'àrbitre els expulsava un jugador, Guti, per agredir al jugador del Cambrils Manu. Dos minuts més tard la Iberiana empatava el partit. Feliu, al minut 33, tornava a avançar al Cambrils en una excel·lent jugada en la que es va escapolir de fins a tres jugadors rivals. Els jugadors de la Iberiana, molt nerviosos i encoratjats pels seus seguidors, van exhibir un joc molt agressiu que, finalment, va desembocar en l'aldarull final. L'any passat i davant aquest mateix equip, el partit també es va haver de suspendre.

Primera Territorial

Torreforta 1 - CF Oleastrum 1

Important empat de l'Oleastrum al camp del líder. El Torreforta es va avançar al marcador al minut 40 i l'Oleastrum feia el gol de l'empat al minut 55 per obra de Loren.
La propera jornada l'Oleastrum juga a casa davant el quart classificat, el Camp Clar.

Segona Territorial

Vilafortuny 3 - Alhambra 2

El Vilafortuny va aconseguir una meritòria victòria davant l'Alhambra que li serveix per sumar tres punts i deixar la segona plaça per la cua de la classificació que ocupava des de feia unes quantes jornades.
La propera jornada el Vilafortuny juga davant el Mas Pellicer.

Bàsquet

Molins de Rei 78 - CB Cambrils 82

Important victòria del Sènior A davant el Toyota Molins de Rei "A". El CB Cambrils s'havia desplaçat  amb moltes baixes (5), dos d'elles per lesió. Els cambrilencs han lluitat fins a la fi del partit i l'avantatge de 20 punts aconseguit en els dos primers quarts, va ser clau per guanyar el partit.
Els jugadors de Toti, van sortir molt mentalitzats i sempre van anar al davant en el marcador. Van fer en els dos primers quarts un excel·lent partit, dominant al rival en tots els aspectes, tant en el defensiu com en l'atacant i amb alts percentatges d'encert, en tirs de més enllà de 6,25, sota cistella i a la línia de tirs lliures. En el tercer període les distàncies es van escurçar i en el quart període va tocar patir. L'encert en els tirs lliures va ser la salvació en aquest darrer període.

Hoquei

Cambrils C.H. 5 - C. Olesa Patí 2

En el partit d'aquest passat dissabte, el Cambrils es jugava sortir de les places de descens, on s’havia situat després de les últimes derrotes. Des de l’inici els locals es van posar per davant al marcador i mentre avançava el partit es va veure que el Cambrils no deixaria escapar els punts, i en tot moment va imposar el seu joc. Les dues parts van ser clarament de color local, però no va ser fins a la segona part que el Cambrils va sentenciar el partit.
Aquesta victòria situa al Cambrils a la 9a posició de la classificació general. El cap de setmana vinent s’atura la lliga en motiu de la celebració de la Setmana Santa, i no serà fins el proper divendres, dia 29 de març, que el Cambrils rebrà, al Palau Municipal d’Esports, al Caldes Recam Laser, en partit ajornat, i
dissabte dia 30, es desplaçarà a Terrassa per enfrontar-se amb l’Sferic Terrassa, un equip que no posarà les coses fàcil, tot i ocupar places de descens.

Futbol sala

La Ràpita 3 - Mediterrani 5

Gran partit del Mediterrani en una pista on només havia guanyat el primer i el segon classificat de la lliga de Preferent. Al descans l'equip cambrilenc ja guanyava per 0 a 3. A la segona part la Ràpita va aprofitar la relaxació del Mediterrani i es va apropar amb un 2 a 3 però l'equip cambrilenc va reaccionar i es va endur el partit. Amb aquest resultat la permanència és més a prop que fa tres o quatre jornades enrere. Els gols del Mediterrani els va marcar Joaquin (2), Conrad, Carlos i Marce.

Comenta aquest article