Esports

El cinquè torneig TGN de bàsquet aplega 44 equips i unes 900 persones a Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Un dels partits disputats ahir al Palau Municipal d'Esports dins el torneig de bàsquet TGN

El passat diumenge es va posar en marxa el cinquè torneig TGN de bàsquet, un torneig que finalitzarà el proper dijous 20 de març i que aplega un total de 44 equips, de categories alevins i infantils, provinents de diferents llocs de l'estat. En total es calcula que el torneig ha portat aquests dies a Cambrils unes 900 persones, entre jugadors, entrenadors i pares.

Quatre dies de competició

El torneig va començar aquest passat diumenge i va continuar ahir dilluns durant tot el dia, ocupant les dues pistes del Palau Municipal d'Esports. Avui no es juga ja que tots els participants al torneig han anat a passar el dia a Port Aventura. Demà es jugaran els partits de les diferents eliminatòries i el dijous al matí es disputaran les finals.
En la presentació davant la premsa, que va tenir lloc el passat divendres, Iñaki Liarte, responsable del club TGN, va destacar la confiança que l'Ajuntament de Cambrils diposita en aquest torneig, "ja no és el torneig del TGN, és el torneig de Cambrils". Liarte també va destacar l'àmbit geogràfic dels equips que hi participen, que provenen de Lanzarote, Logronyo, Saragossa i Lleida, entre d'altres ciutats. Cal dir que enguany és el primer any que el CB Cambrils aporta dos equips al torneig, un aleví i un infantil masculins.

D'altra banda, Iñaki Liarte manifestava que un dels objectius per a la celebració del torneig és el d'aportar finançament econòmic al TGN, "l'ajuda que nosaltres rebem per part de les institucions de Tarragona és molt poca i hem de buscar una manera de finançar el club. A banda, fem que ens coneguin a tota Espanya".

Per la seva part, el regidor d'Esports, Joan Recasens, va destacar que aquest torneig fica en òrbita el bàsquet tant a Cambrils com al Camp de Tarragona, "a més, és una bona promoció per a Cambrils", va manifestar.

Comenta aquest article