Cultura

La cambrilenca Nathalie Bretoneche ofereix un concert al centre cívic del Nou Cambrils

Per Cristina Sierra

 
Un moment del concert de Nathalie Bretoneche al centre cívic del Nou Cambrils

Prop de 100 persones van assistir al concert que aquest passat diumenge a la tarda va oferir la cambrilenca Natalie Bretoneche al centre cívic del Nou Cambrils. L’acte va comptar amb la presència d’amics i coneguts de la cantant que, actualment, està a punt de llançar al mercat el seu primer disc.

En el decurs d'una hora, Bretoneche va cantar cançons composades per ella, així com èxits d’altres cantants, com More Than Words d’Extreme o el No one de l’ Alicia Keys. La cantant va ser molt ovacionada, rebent mostres d’afecte de tots aquells que van voler veure-la de prop i comprovar que per molt lluny que estigui, la cambrilenca sent la mateixa que era. Durant l’actuació, va comptar amb un guitarrista que va tocar totes les cançons, menys l’última que va ser a capela.

Tres anys i mig sense venir a Cambrils

Nathalie Bretoneche té 21 anys i resideix en l’actualitat a Miami Beach (Florida). Feia tres anys i mig que no venia a Cambrils i en el concert va dir que enyorava Cambrils, sobretot les costums catalanes i que ella, per molt que ara visqui a l’altra punta del món, sempre serà cambrilenca. A més, va explicar una mica tot el que havia fet en aquests anys, destacant concerts i l’estudi que ha creat per treballar a casa.

El concert va acabar amb la cantant firmant autògrafs i saludant a tots els amics i coneguts. Més d’una persona va destacar la qualitat de la Natalie, proposant que vingués a fer el concert de la Fira de Cambrils, el proper mes de juny.

Comenta aquest article