Societat

El Club de Jubilats de la Casa del Mar reparteix unes 400 mones de Pasqua entre els seus socis

Per Anna Fargas

Lliurament de mones als socis del Club de Jubilats de la Casa del Mar, ahir al matí

Avui és l'últim dia en què el Club de Jubilats de la Casa del Mar repartirà les mones de Pasqua entre els seus socis. Com cada any, després de Diumenge de Rams, el Club de Jubilats reparteix durant tres dies les mones entre els seus socis des de les 10 del matí fins les 13 hores a la planta baixa de les instal·lacions de la Casa del Mar.

En total es preveu repartir unes 400 mones entre els socis a més de les que es reparteixen entre entitats col·laboradores i altres institucions que sumen unes 20 mones de Pasqua més. Les mones que s'entreguen estan elaborades per la pastisseria La Font i són les tradicionals mones de fruita confitada.

Sorteig d'una mona de xocolata

A més de la mona clàssica de fruita, els socis també han pogut comprar unes tires de números per al sorteig d'una mona de xocolata que aquest any té forma de casa. El sorteig es realitzarà aquesta tarda, i el número guanyador s'anunciarà en un cartell a l'entrada de la Casa del Mar, a més, la setmana vinent el número també es publicarà a La Crida. Finalment quan el soci guanyador reculli la mona de xocolata el seu nom també es donarà a conèixer en la mateixa publicació.

Comenta aquest article