Societat

El cantant David Bisbal inaugura la nova temporada de Port Aventura

Per Cristina Sierra

El cantant David Bisbal, ahir, a Port Aventura

El cantant David Bisbal va encetar ahir la tretzena temporada del parc temàtic de la Costa Daurada. Des de primera hora del matí, membres del club de fans i alguns altres curiosos es van concentrar al parc per poder veure al cantant. Van haver d’esperar fins les dotze del migdia quan, a l’espectacle que fan a la Polinèsia, va arribar Bisbal en una barca i va saludar a tots els presents.

Deu minuts per ballar, tocar el timbal i cantar una cançó. Multitud de mitjans estaven a les primeres files per no perdre’s detall de tots els moviments del cantant d’Almeria. En plena actuació, van aparèixer els populars personatges del parc, el Woody i la seva noia. En aquesta intervenció breu, el cantant no va deixar d’animar als presents i de promocionar les noves instal·lacions que Port Aventura ha obert enguany.

Acte seguit, es va fer la roda de premsa a un dels racons de la Mediterrània. Bisbal va contestar a les preguntes dels mitjans i entre d’altres coses, va dir que està preparant un nou disc i que segurament hi haurà alguna composició seva. En la roda de premsa el cantant no va parar de fer bromes amb els periodistes i, al final, hi va haver temps per als petons i la signatura d'autògrafs.

Tres nous camps de golf

Durant aquesta temporada, Port Aventura amplia la seva oferta amb tres camps de golf, dos de 18 forats i un de nou. Dos d’aquests camps han estat dissenyats pel golfista australià Greg Norman.  A més, es crearà una escola de golf amb l’objectiu de potenciar aquest esport.

Amb dos parcs –Port Aventura i Caribe Aquatic Park-, tres hotels – Port Aventura, Caribe i El Paso-, un Beach Club i tres camps de golf, el parc es consolida com un dels destins més ferms d’Europa, amb una oferta d’entreteniment per tota la família.

Comenta aquest article