Esports

L'equip aleví de l'Escola de Futbol Veterans arriba a la semifinal del torneig internacional Micfootball

Per Redacció

 
 
A dalt, imatge del partit contra l'Ajax. A sota, fotografia de l'equip aleví A de l'EFV
L'equip aleví A de l'Escola de Futbol Veterans de Cambrils ha arribat a les semifinals del prestigiós torneig internacional Micfootball, disputat a Palamós aquest cap de setmana.

L'equip cambrilenc va finalitzar la primera fase del torneig com a primers de grup, després de vèncer al Sant Ignasi per 6 a 0, al Club Deportivo Pozuelo de Alarcón –que juga a la Divisió d'Honor– per 2 a 0 i al Manresa –que també juga a la Divisió d'Honor catalana– per 6 a 0. En els vuitens de final, els alevins de l'Escola de Futbol Veterans van eliminar al Banyoles, i en els quarts de final van eliminar un dels equips favorits per guanyar el torneig –l'Ajax d'Amsterdam– després de finalitzar el partit amb empat a 0 gols i vèncer en el ronda de penals. En la semifinal, l'equip cambrilenc va enfrontar-se al Barça, contra qui va caure derrotat per 3 a 0. Finalment, el Barça va ser l'equip guanyador del torneig.

Cal destacar, que la final d'aquest torneig va ser retransmesa en directe per Canal+, i els principals diaris esportius com Sport, Mundo Deportivo, As i Marca van fer-se ressò dels resultats, fent referència a l'Escola de Futbol Veterans de Cambrils, com l'equip revelació del torneig i destacant la seva pedrera de jugadors.

Comenta aquest article