Informació general

Un home és detingut després d'atropellar un vianant amb el seu vehicle i donar-se a la fuga

Per Redacció

La Policia Local va detenir un veí de Cambrils de 20 anys d'edat després que, amb el seu vehicle, atropellés una persona que travessava un pas de vianants i es donés a la fuga. Els fets es van produir aquest passat dilluns a 2/4 de 7 de la tarda a l'avinguda de la Diputació. El conductor del vehicle, després de l'atropellament, va continuar la seva marxa. Gràcies als testimonis que es trobaven al lloc dels fets es van poder facilitar les dades del vehicle i del conductor a la Policia Local que va muntar un dispositiu de recerca i el va poder detenir quan circulava pel vial de Cavet. El conductor va donar positiu a la prova d'alcoholèmia així com la de droga. Va ser detingut i es va posar a disposició del jutjat número 4 de Reus.
La persona atropellada va ser traslladada a l'hospital Joan XXIII de Tarragona amb ferides i luxació a l'espatlla.

Altres accidents a l'avinguda de la Diputació

L'avinguda de la Diputació ha estat l'escenari, aquest pont festiu, de dos accidents més de trànsit. L'un es va produir el passat diumenge a la nit, davant del número 39, entre un ciclomotor i un turisme. L'accident es va produir quan el conductor del ciclomotor, que anava en direcció Cambrils, va col·lisionar amb un cotxe que accedia a aquesta via des de l'aparcament d'un edifici. El conductor del ciclomotor va patir ferides i va ser traslladat al CAP.
L'altra accident va ser més greu i es va produir el passat dissabte a 2/4 d'1 del migdia quan van col·lisonar una moto en la que hi anaven dos ocupants amb un cotxe que sortia de l'edifici Colibrí de l'avinguda de la Diputació. Els ocupants de la moto van resulatr ferits de pronòstic reservat i van ser traslladats a l'hospital Sant Joan de Reus.

Accident al Nou Cambrils

El passat divendres a 3/4 de 9 del vespre es produïa un altre accident de trànsit, aquest cop al Nou Cambrils, amb la col·lisió de dos cotxes a la cruïlla dels carrers Josep Pla amb el carrer Quetgles. La Policia Local va practicar la prova d'alcoholèmia a tots dos conductors i el conductor del vehicle que es va saltar el senyal de Stop i va causar l'accident va donar positiu. Es van instruir diligències judicials passant a disposició del jutjat número 1 de Reus.

Comenta aquest article