Societat

El cicle de concerts Basic's Cambrils reprèn la seva programació aquest proper dissabte amb una actuació al pub l'Espantall

Per Redacció

El cicle de concerts Basic's Cambrils torna aquest proper cap de setmana de la mà de l'associació Nit d'Artistes de Cambrils (NAC) i juntament amb la col·laboració de l'Àrea de Joventut.

Enguany, el cicle de concerts reprèn la seva programació amb algunes novetats destacades. Si fins ara el Basic's Cambrils se centrava únicament en concerts de petit format, ara la Nit d'Artistes de Cambrils també inclourà una sèrie d'espectacles en la programació d'aquest cicle, com monòlegs, màgia o actuacions de clown. D'aquesta manera s'amplia l'oferta d'espectacles dins d'aquest cicle i a la vegada s'ofereix la possibilitat de satisfer les inquietuds artístiques dels més joves.

Les activitats programades per la Nit d'Artistes de Cambrils s'inicien aquest proper dissabte 29 de març a l'Espantall, on es tindrà l'actuació de m4gici4n "Per art de màgia", un espectacle que combina la màgia i l'humor.

La següent actuació tindrà lloc el dia 26 d'abril a La Boheme, amb l'espectacle "Clown i cabaret" de El Punto Rojo, que oferiran un espectacle d'humor en el què hi participaran diferents personatges com una flamenca, unes jugadores de tennis, un aviador o un vaquer. I finalment, el dia 16 de maig a la sala Ka l'Arrib, Michael Amorous Moore presentarà un espectacle de paròdia musical sota el títol "Assassins criminals".

D'altra banda, el grup cambrilenc Toquem Fusta també s'afegirà a aquestes actuacions el dia 25 d'abril amb un concert que oferiran a la sala Ka l'Arrib.

Comenta aquest article