Informació general

La ruta de Darjeeling a Kàthmandu explicada per Núria Borràs obre el cicle de “L’aventura de viatjar” al Centre Cultural

Per Josep Maria Ferrando

Núria Borràs va explicar el viatge que va fer junt amb Lluís Núñez, l'any 2006, de la zona nord de l'Índia fins al Nepal

Ahir al vespre el Centre cultural va acollir la primera de les xerrades que amb el títol genèric “L’aventura de viatjar” ha organitzat l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament per aquest trimestre.

Núria Borràs va parlar del viatge que va fer el novembre de 2006 i que la va portar de la zona nord de l’Índia fins al Nepal, amb el títol “Nepal i Sikkim, pels camins del cel”, a l’acte també hi era el seu company de viatge Lluís Núñez. Amb el suport gràfic de moltes fotografies i amb música de la zona de fons, la Núria va transmetre al públic els records i experiències d’aquest viatge que va començar a la ciutat índia de Dajeerling fins al Kàthmandu nepalès, on van fer un trekking de sis dies fins al peu de les muntanyes de l’Himàlaia.

Sobretot va recordar les visites a molts temples hindús i pagodes budistes que va trobar al llarg dels dies de viatge, i  del bon clima de convivència entre aquestes dues religions. La Núria va parlar també de l’amabilitat de les persones que els van acollir i de les seves costums religioses i culturals. Tot plegat un bon començament per un cicle de xerrades que pot ser força interessant.

Comenta aquest article