Informació general

El CEIP Joan Ardèvol realitza una Jornada de Portes Obertes i presenta l'himne de l'escola

Per Anna Fargas

En el pati interior es va poder observar el decorat del musical Gats, que interpretaran els alumnes de cinquè la setmana vinent

El CEIP Joan Ardèvol va oferir ahir a la tarda una Jornada de Portes Obertes adreçada als pares i mares que tenen fills a l'escola i a aquells que estan interessats en preinscriure els seus. La Jornada es va dur a terme entre les 16:30 hores i les 18 hores i, després de mostrar les instal·lacions del centre i les activitats que s'hi realitzen, es va oferir un berenar a tots els assistents en el pati interior que estava ambientat amb la decoració del musical Gats que els alumnes de 5è interpretaran la setmana vinent.

El centre va convocar a tots els pares i mares de les llars d'infants de Cambrils que tenen fills de 2 anys per tal que assistissin a la jornada. Enric Masdeu, director del CEIP Joan Ardèvol va explicar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que "la resposta ha estat nombrosa, ens hem quedat sorpresos, no només han vingut els pares dels nostres alumnes, sinó els pares de les llars d'infants que han vingut a conèixer l'escola per primer cop".

Professorat entusiasta i aules ben condicionades

En aquesta Jornada el centre va mostrar la feina que es fa habitualment, Masdeu va comentar que el fet de no organitzar cap altre activitat es deu a què "és el que pensem que ha d'interessar als pares, les aules de l'escola són un espai on els pares no acostumen a accedir i és un bon moment per conèixer el que tenim i el que fem aquí".

Pel que fa a les instal·lacions de l'escola, Enric Masdeu va explicar que "tenim més de 100 ordinadors distribuïts entre totes les aules, també tenim 10 aules amb canons de vídeo, a més tenim una pissarra digital interactiva, i en general totes les aules estan molt ben equipades, i tot això és fruit dels projectes d'innovació en què participen els mestres de l'escola". Masdeu va voler destacar la tasca del professorat a l'hora d'aconseguir millores de tot tipus per a l'escola "estem il·lusionats amb la feina que fem, tenim un professorat molt entusiasta i creiem molt en la feina que fem"

Creació d'un himne per l'escola

Durant la Jornada també es va presentar l'himne de l'escola. L'any 2011 el centre celebrarà els seus 50 anys d'història i ja s'està començant a preparar la celebració. Masdeu va comentar que quest himne és una de les accions que s'ha pensat per aquesta celebració "tenim un escut però ens faltava la música i ara hem posat banda sonora a la nostra escola".  Per tal de crear l'himne el centre ha comptat amb l'ajuda d'un compositor així, tal i com va explicar Masdeu, "nosaltres hem donat les idees del què volíem transmetre i ell ha fet la feina i l'ha encertat de ple".

El 4 d'abril finalitza el plaç de les preinscripcions

Actualment l'escola té uns 500 alumnes des de P3 fins a 6è de primària i oferta 50 places de P3 i, tot i que la resta de cursos estan plens, existeix alguna vacant eventual, Masdeu va comentar que "l'any passat vam omplir les vacants amb la demanda que vam rebre i això és el que ens agrada". Cal recordar que el plaç per realitzar la preinscripció dels alumnes en els centres va començar el passat dimarts i finalitzarà el 4 d'abril. Enric Masdeu va confessar que "és un bon moment per realitzar una jornada de portes obertes, ja que estem en dates de preinscripcions i la gent està interessada".

Comenta aquest article