Cultura

El Col·lectiu de Dones de Vilafortuny inauguren la seva exposició de pintura a l'oli a l'Espai El Pati

Per Berta Ruiz

Foto de grup del col·lectiu de Dones de Vilafortuny amb el regidor de Cultura, Joan Recasens, ahir a l'espai el Pati

Ahir al vespre es va inaugurar a l'Espai El Pati l'exposició de pintura a l'oli del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny "Art-21".

A l'acte d'inauguració hi van ser presents el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Recasens– i la presidenta del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny –Obdúlia Boada–, tot i que no es va poder comptar amb la presència de la professora de pintura Marta Argentina. També es va comptar amb una àmplia representació del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny que fan l'activitat de pintura. En la seva intervenció, Joan Recasens va voler destacar dos elements molt importants com la qualitat i l'esforç, "l'esforç per realitzar totes aquelles pintures a l'oli i seguir progressant any rere any". D'altra banda, també va tenir unes paraules d'agraïment per al Col·lectiu de Dones de Vilafortuny, "per la feina que fan durant tot l'any, tant la cultural com social, però especialment la tasca solidària que realitzen".

L'exposició conté un total de 24 quadres realitzats amb pintura a l'oli, combinats amb d'altres tècniques i materials, com cartrons i papers de diaris que aconsegueixen textures ben diverses i atraients. La temàtica de la mostra també és prou variada i hi destaquen quadres de paisatges i carrers d'una ciutat, o bodegons, figures humanes i d'altres representacions més abstractes.

L'exposició de pintura a l'oli del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny "Art-21" es podrà visitar a l'Espai El Pati fins al proper 18 d'abril.

Comenta aquest article