Esports

El col·legi Cardenal Vidal i Barraquer celebra la festa esportiva de presentació dels seus equips

Per Lluís Rovira i Barenys

Els diferents equips del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, ahir al matí a l'Estadi Municipal de Futbol

L'Estadi Municipal de futbol va acollir, ahir al matí, la festa de presentació dels diferents equips del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer en una temporada en què, fins i tot, s'han desbordat les previsions inicials d'inscripcions. En total hi ha 185 nens i nenes en futbol i 30 en bàsquet. En futbol hi ha 12 equips- 3 de prebenjamins, 4 de benjamins, un d'aleví de futbol 7, un d'aleví de futbol 11, un d'infantil, un de cadet i un de futbol femení que agrupa infantils i cadets. A banda hi ha el Diverfutbol per a nens i nenes de preescolar.

Pel que fa al bàsquet, el Cardenal Vidal i Barraquer disposa d'un equip de prebenjamins, un de benjamins i un d'aleví. Els xiquets i xiquetes de categories superiors s'integren als equips base del CB Cambrils.

Presentació olímpica

La matinal d'ahir al matí es va convertir en una festa esportiva i social. Primer que tot es van fer les fotografies a tots els equips. A continuació, els equips van anar fent la seva entrada al recinte, d'un en un, fent un petit recorregut pel camp de futbol fins a distribuir-se davant la tribuna on es van fer els parlaments de la jornada. Eduard Martí, en nom de l'APA del col·legi, va parlar del projecte esportiu i de formació que s'està portant a terme en l'activitat esportiva que es porta a terme.

La festa esportiva es va completar amb uns partidets entre els diferents equips del club. Primer van començar els més petits i va tancar la matinal el partit que va enfrontar l'equip cadet i els entrenadors.

Comenta aquest article