Cultura

M4gici4n reobre el cicle Basic's Cambrils amb el seu espectacle "Per art de Màgia"

Per Anna Fargas

El Mag M4gici4n va interactuar constantment amb el públic assistent

El cicle Basic's Cambrils es va reobrir aquest dissabte a la nit al pub l'Espantall amb l'espectacle "Per art de màgia" del Mag M4gici4n. Durant gairebé tres quarts d'hora el públic assistent va poder gaudir de l'humor i la màgia de M4gici4n en un espectacle pensat per a treballar la proximitat amb l'espectador. En l'espectacle es va poder observar com M4gici4n realitzava la seva actuació ben a prop dels ulls del públic, provocant la sorpresa de tots, ja que, tot i el risc de la proximitat, ningú va ser capaç de descobrir els trucs del mag.

Els artistes de la NAC són la novetat dels Basic's Cambrils d'aquest any

Aquest any el Basic's Cambrils compta amb la incorporació de  l'associació Nit d'Artistes de Cambrils (NAC) que, amb la col·laboració de l'Àrea de Joventut, afegirà als concerts de petit format que ja es realitzaven, una sèrie d'espectacles amb alguns dels artistes participants en la Nit d'Artistes de Cambrils que es duu a terme cada estiu.

Així a part de l'espectacle "Per art de màgia", el dia 26 d'abril a La Boheme tindrà lloc l'espectacle "Clown i cabaret" de El Punto Rojo i el dia 16 de maig a la sala Ka l'Arrib Michael Amorous Moore presentarà l'espectacle de paròdia musical "Assassins criminals". A més, el grup de música cambrilenc Toquem Fusta també s'afegirà a aquestes actuacions el dia 25 d'abril amb un concert que oferiran a la sala Ka l'Arrib.

Comenta aquest article