Societat

El restaurant cambrilenc Can Bosch participa en el sopar de la gala del Català de l'Any

Per Redacció



Joan Bosch, en un moment de l'elaboració del sopar de la gala
El xef Joan Bosch, del restaurant Can Bosch de Cambrils, va ser un dels 22 restauradors que va elaborar el menú de la gala del Català de l’Any, organitzada per El Periódico de Catalunya i TV3.

L’àpat va oferir-se després de la gala al Palau de Congressos de Catalunya i Can Bosch va realitzar per a aquesta edició una tapa de romescada de rap que va ser servida a unes 900 persones. El xef Joan Bosch va preparar aquest plat que va compartir menú amb elaboracions d’altres restauradors amb estrella Michelin com els coneguts Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Carles Gaig o Nandu Jubany, entre d'altres.

Aquesta ha estat la primera vegada que Joan Bosch participa en aquest esdeveniment i la valoració que ha fet de l’experiència “és positiva. Ser presents en esdeveniments tan importants com aquest és un orgull i alhora un reconeixement a la feina feta i a la cuina que s’elabora a casa nostra”.

24 anys amb estrella Michelin

Can Bosch ha estat l’únic restaurant de la demarcació de Tarragona que té una estrella Michelin i que ha participat en aquest esdeveniment. Cal destacar que el restaurant cambrilenc ja fa 24 anys que manté aquesta distinció elaborant una cuina de mercat, respectuosa amb el producte i que no està exempta d’innovació i tradició.

Comenta aquest article