Informació general

La nova imatge de la Cripta de l’Ermita es mostrarà el proper 12 d’abril

Per Redacció



Imatge del projecte de la Cripta convertida en sala de concerts
Un cop finalitzades les obres d’adequació de la Cripta de l’Ermita de la Mare de Déu del Camí com a sala de concerts es realitzarà la seva obertura oficial amb un acte institucional en el què hi participaran els representants de les tres institucions involucrades en aquest projecte, l’Ajuntament de Cambrils, la Parròquia de Santa Maria i la Coral Verge del Camí.

L’acte es farà el dissabte 12 d’abril i s’iniciarà a les 12 del migdia amb un acte protocol·lari, en el què hi participarà la Coral Verge del Camí. Després hi haurà jornada de portes obertes, en la què es podrà visitar la Cripta, i conèixer com ha quedat l’adequació d’aquest espai. Durant la jornada es farà un seguit d’audicions de petit format i per la tarda, la Coral Verge del Camí oferirà un concert inaugural.

Recordem que les obres es van iniciar el 19 de març de l’any passat i ha suposat la inversió d’un milió d’euros aportats per l’Ajuntament de Cambrils. La cripta es va tancar al públic l’any 2003 per problemes de seguretat i deteriorament. A partir d’ara es pretén que torni a ser un referent de la vida cultural i social de Cambrils.

Comenta aquest article