Informació general

La Policia Local mostra els vehicles i el material policial als més petits i a les seves famílies

Per Anna Fargas

Els nens i nenes van poder pujar als vehicles en els que acostumen a veure la Policia Local de Cambrils

La Policia Local de Cambrils va realitzar ahir a la tarda la primera mostra de vehicles i material policial de les quatre que es tenen programades. Aquesta activitat es va realitzar al Parc del Pinaret i s'inclou dintre de la campanya "Vine i ens coneixes" que durant quinze dies pretén mostrar i apropar a la ciutadania que ho desitgi les tasques que realitza la Policia Local a Cambrils.

Des de les 16:30 hores i fins les 18 hores els nens i nenes i les seves famílies van poder conèixer, jugar i experimentar amb els vehicles i el material policial acompanyats per tres agents de la Policia Local. La mostra de vehicles va estar formada per una de les bicicletes que s'utilitzen per patrullar per la platja, una moto, un quad, la furgoneta que s'utilitza pels atestats i pels controls d'alcoholèmia i un cotxe patrulla, a més també es va mostrar el material que acompanya aquests vehicles.

Una acció pensada per acostar als més petits i a les seves famílies la tasca de la Policia Local

Ricard Abella, agent de la Policia Local de Cambrils, va ser un dels encarregats de mostrar els vehicles i el material policial als nens i nenes que ho desitgessin. Abella va comentar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que"un dels actes que havíem programat era apropar-nos una mica als llocs públics, als parcs, etc, perquè els més petits i les famílies poguessin veure una mostra dels vehicles que tenim, del que portem i del que fem".

Les sirenes i els llums dels vehicles van ser el que més va cridar l'atenció dels petits i amb el que més es van divertir. Ricard Abella va explicar que "l'objectiu d'avui és ensenyar als més petits el material, que és el que els crida més l'atenció, deixem que experimentin que és la idea, però si algú pregunta perquè serveix alguna cosa els hi anem explicant; molts nens van directes a les sirenes, però d'altres han preguntat si els podem mostrar el que portàvem als maleters dels vehicles o algun altre material concret".

La mostra es realitzarà a tres zones més de Cambrils

La mostra de vehicles i material policial es podrà visitar en altres zones de Cambrils ja que, tal i com va explicar Ricard Abella, "la nostra intenció es apropar-nos a les diverses zones de Cambrils". Així aquest diumenge dia 6 la mostra es realitzarà a partir de les 12 hores al Parc del Pescador, el dimarts dia 8 a les 16:30 hores es podrà visitar a la plaça de l'Ajuntament i finalment el dijous dia 10, també a les 16:30 hores, la mostra es durà a terme al carrer Pisa de Vilafortuny, prop del CEIP Guillem Fortuny.

Altres activitats que s'han programat dintre de la campanya "Vine i ens coneixes" són unes jornades de portes obertes a les dependències policials i la possibilitat de patrullar durant unes hores amb la Policia Local. Les dues activitats es realitzen en grups limitats i s'ha de fer la reserva al telèfon 977 794 579.

Comenta aquest article