Cultura

Cambrils acull la IV Trobada d'Orquestres de Corda de Tarragona, Valls i Cambrils amb la participació d'un centenar d'alumnes

Per Redacció

El Palau Municipal d'Esports va acollir el concert de les escoles de música

El Palau Municipal d'Esports va acollir ahir a la tarda la IV Trobada d'Orquestres de les Escoles Municipals de Música de Valls, Tarragona i Cambrils, i tot i que també es preveia la participació de l'escola de Móra d'Ebre, finalment no van poder assistir-hi.

En total, la trobada va aplegar poc més d'un centenar d'alumnes amb edats compreses entre els 8 i els 18 anys. L'Escola Municipal de Música de Cambrils hi va participar amb l'orquestra de nivell elemental "Orca" i l'orquestra de nivell mitjà, amb un total de 30 alumnes. El programa musical va estar format per un seguit de peces com el Suite del dia de Hilary Burgoyne, el Musicòmic d'Antoni Tolmos, el Mosquito-Cha-Cha i el Shuttle-Rock d'Alfred Pfortner.

El concert d'ahir diumenge va venir precedit també d'una trobada de convivència en una casa de colònies de l'Espluga de Francolí el dissabte, en la què hi van participar els alumnes participants en la trobada. Els joves músics també van aprofitar per treballar i assajar conjuntament el repertori musical que interpretaran el diumenge.

Aquesta quarta trobada a Cambrils, tancava el cicle rotatiu de les quatre ciutats participants en aquestes trobades, ja que anteriorment Valls, Tarragona i Móra d'Ebre també havien acollit aquests concerts conjunts.

Comenta aquest article