Bons resultats de l'Oleastrum i del Cambrils Club d'Hoquei en els partits disputats aquest cap de setmana

Territorial Preferent

Mollerusa 1 - FC Cambrils 0

El Cambrils va fer un bon partit, tot i la derrotaper la mínima. Els cambrilencs van disposar de bones i clares oportunitats per marcar, tot i que no van saber materialitzar-les. En la segona part, ambdós equips es van repartir les ocasions clares de gol. Finalment, a deu minuts per al final de l'encontre, el Mollerussa va marcar l'únic gol del partit –obra d'Adrià– i va endur-se els tres punts. El Cambrils es situa ara tercer per la cua, mentre que el Mollerussa –amb qui s'enfrontava aquesta jornada– tanca la classificació. La propera setmana, el Cambrils rep la visita del JM Gené, que està en quinzena posició.

Samu remata de cap en el que va ser el primer gol de l'Oleastrum en el partit que va disputar ahir a la tarda davant l'Ulldecona

Primera Territorial

CF Oleastrum 3 - Ulldecona 1

Remuntada espectacular de l'Oleastrum en el primer partit amb Ramon Llobet com a entrenador. Amb el 0 a 0 l'Ulldecona va tenir un penalti a favor que el va parar el porter de l'Oleastrum Javi. Més tard, l'Ulldecona s'avançava al marcador i l'Oleastrum aconseguia l'empat en la darrera jugada de la primera part amb un gol de cap de Samu a la sortida d'un córner. La segona part va ser per l'Oleastrum que va marcar a través de Héctor, al transformar un penalti i per Brigi que va culminar una excel·lent jugada personal. L'Oleastrum va tenir un altre penalti a favor i alguna altra clara ocasió de gol que no va aprofitar.
La propera setmana l'Oleastrum juga al camp del Bonavista, el penúltim classificat.

Segona Territorial

Rayo Tgn 5 - Vilafortuny 3

El Vilafortuny va deixar-se escapar els tres punts en aquesta jornada, en un partit que tenia totalment encarrilat. Quan es portaven 20 minuts de la segona part, el Vilafortuny dominava amb comoditat el marcador amb un 1 a 3, després de que Fontfreda marqués 2 gols i Piqué fes el tercer pels cambrilencs. Tot i tenir el partit totalment dominat, un públic molt pressionant i diverses polèmiques decisions de l'àrbitre van fer que el Rayo Tarragona remuntés el marcador. Primer va ser amb un penal inexistent, amb el què els locals van acostar-se en el marcador. Després, una clamorosa errada del porter del Vilafortuny va posar en safata el gol de l'empat del Rayo. A continuació, els locals van remuntar amb un gol en claríssim fora de joc, i tot i que el Vilafortuny va disposar d'un penal a favor, aquest no van saber transformar-lo. Finalment, el Rayo va marcar el seu cinquè i definitiu gol. El Vilafortuny es va mostrar molt molest amb l'actuació de l'àrbitre que va decantar la balança en favor dels locals en diverses decisions molt polèmiques.
Actualment el Vilafortuny ocupa la catorzena posició, i la propera jornada rep al líder de la classificació, el La Canonja, absolut dominador d'aquesta lliga.

Hoquei

Reus Ploms 3 - Cambrils CH 3

Aquest dissabte, el Cambrils va visitar la pista del Reus Ploms amb el handicap de treure un bon resultat del desplaçament a Reus. Tot i avançar-se el Cambrils per 0-2 al marcador, la primera part va acabar amb un  ajustat 1-2 a favor dels visitants. A la represa de la
segona part el Cambrils va anotar el 1-3, que semblava enfilar el partit, però dos gols del Reus Ploms va neutralitzar l’avantatge dels visitants, deixant el marcador en un empatat a 3, resultat en que va finalitzar el partit.

Cambrils CH 2 - CP Congrés 1

El diumenge, el Cambrils va rebre la visita del CP Congrés en partit ajornat, corresponent a la 22a jornada. S’esperava un partit difícil amb un resultat incert, atès que el dia anterior els dos equips havien disputat el seu respectiu partit de la 27a jornada de lliga.
El partit no podia començar millor pels cambrilencs avançant-se 2-0 al marcador, però a un minut del final de la primera part, un gol del Congrés va reduir l’avantatge amb el 2-1 en què es va arribar al final de la primera part. Tot i les oportunitats que van gaudir un i altre equip, el marcador no es va moure a la segona part, i el partit va finalitzar amb el 2-1.

Dissabte vinent el Cambrils rep la visita del cuer de la classificació general, l’Ercros Vilaseca CH, una oportunitat pels cambrilencs de
consolidar la seva bona trajectòria d’aquesta segona volta, que després d’aquest cap de setmana, i a 7 jornades del final de la competició, s’ha situat a la 5a posició de la classificació amb 45 punts.

Mediterrani 3 - Salou 5

El Mediterrani va deixar escapar la victòria en un partit que tenia molt ben encarrilat, ja que al descans guanyava per 2 a 0. Amb aquesta derrota, l'equip es torna a complicar la permanència, i la propera setmana visita a l'Altafulla, el líder de la classificació. El Mediterrani disputarà el partit amb moltes baixes, i només quedaran quatre partits per finalitzar la temporada. L'equip necessita sis punts per no baixar de categoria.