Informació general

La Policia Local deté a un home com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar

Per Redacció

El passat dilluns 7 d'abril es va detenir un veí de Cambrils per un presumpte delicte de maltractament en l'àmbit de la llar.

Els fets van ocórrer quan agents de la Policia Local van rebre una trucada telefònica indicant que a la plaça del Centenari, hi havia una parella discutint i barallant-se. La Policia Local va desplaçar-se fins al lloc, i la dona va explicar que el seu home estava molt agressiu, que havien discutit al carrer i que posteriorment l'havia colpejat a la cara de forma violenta. Els agents van procedir a la seva detenció i posterior instrucció de diligències per un presumpte delicte de maltractament en l'àmbit de la llar.

Accident de ciclomotor

El passat 4 d'abril al matí, es va produir un accident al carrer de Rosa Sensat –a la zona de Nou Cambrils– en el què una dona de 64 anys va relliscar amb el ciclomotor ella sola i va perdre l'equilibri caient a terra, ja que aquest es trobava mullat. La dona accidentada va ser atesa pel servei d'ambulància, i va ser traslladada a l'hospital de Sant Joan de Reus per a fer-li un reconeixement.

Detenció per documentació falsa

Aquell mateix dia a la tarda, la Policia Local també va detenir a un individu –D.O. de 26 anys i nacionalitat georgiana i amb residència a Arnedo (La Rioja)– per un presumpte delicte de falsificació documental. Els fets van ocórrer quan el detingut va ser identificat per la Policia Local, mostrant un permís de conducció a nom d'ell presumptament fals. En el document es van poder apreciar nombroses deficiències tant en la numeració com en el tipus de paper, per la qual cosa es van instruir diligències i e detingut va passar a disposició judicial.

Conducció sota els efectes de l'alcohol

La matinada del mateix 4 d'abril, la Policia Local va localitzar, en un control de seguretat a la zona de Vilafortuny, a un conductor que conduïa sota els efectes de begudes alcohòliques, donant com a resultat positiu de 0'88 mg/l. Es van instruir diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Comenta aquest article