Informació general

Es produeixen dos petits incendis de matolls, un en una zona de Vilafortuny i l'altre a prop de la deixalleria de Belianes

Per Redacció

El passat divendres 11 d'abril al migdia, es va produir un petit incendi de matolls en una zona propera a l'institut de la Mar de la Frau, entre la deixalleria i una casa. Al lloc van desplaçar-se dotacions de la Policia Local i bombers, tot i que gràcies a l'actuació prèvia de tres professors de l'institut i un grup d'alumnes van poder controlar el foc abans que arribessin les forces de seguretat i d'extinció d'incendis. El foc produït no va anar a més i els danys van resultar mínims.

Dos dies després, el diumenge 13 d'abril a la tarda, també es va produir un altre petit incendi de matolls al voltant de la deixalleria de Belianes. Un cop es va sufocar l'incendi, es va comprovar que en la zona de l'incendi hi havia una important acumulació de residus –ocasionada presumptament per una persona resident en una caseta de camp de la partida de Belianes– que abocava indegudament residus domèstics al marge del Torrent d'en Gené. La Policia Local va instruir una denúncia per abocament de residus, per així iniciar el corresponent expedient sancionador contra l'infractor.

Incidents viaris

El passat divendres a la nit també es va produir un accident de trànsit sense ferits al pàrquing del Parc del Pescador, quan un vehicle va col·lidir frontalment contra un arbre del pàrquing. Segons va  manifestar el conductor del vehicle, circulava per l'interior del pàrquing en direcció a la plaça de la Constitució, quan de sobte va perdre el control del vehicle i va col·lisionar contra l'arbre. Es va realitzar la prova d'alcoholèmia i va donar un resultat negatiu,

D'altra banda, la matinada del passat dilluns, la Policia Local també va instruir un atestat per un delicte contra la seguretat viària per la negativa d'un veí de Cambrils a efectuar la prova d'alcoholèmia. Aquest circulava amb el seu vehicle per la zona del Molí de les Tres Eres, i quan va ser aturat per la patrulla, –donat que presentava símptomes d'estar sota els efectes de begudes alcohòliques– es va negar en tot moment a realitzar la prova.

Baralla en un establiment públic

El dissabte al vespre es va produir una baralla en un establiment públic –situat al passeig d'Albert– quan tres persones –dos homes i una dona– van provocar desordre públic dins del local. La Policia Local va procedir a la seva indentificació, i aquests van començar a insultar i a intentar agredir, motiu pel qual es va procedir a la seva detenció.

Delicte contra la propietat intel·lectual

Aquest dilluns, la Policia Local de Cambrils també va detenir un jove, per un presumpte delicte contra la propietat intel·lectual, resistència i desobediència als agents de l'autoritat. El detingut es trobava a la zona del port venent còpies il·legals de CD i DVD, quan agents de la Policia Local van apropar-se per procedir a la seva identificació. Aquesta va carregar de manera violenta contra els agents, que el van detenir i es van instruir diligències. En total es van requisar 21 CD i 15 DVD.

Comenta aquest article