Societat

El Grup Arrels presenta, un any més, el programa de Colònies Estiu 2008

Per Redacció

Un any més, el Grup Arrels i l'Ajuntament de Cambrils presenten el programa de Colònies d'Estiu 2008. Aquestes colònies estan dirigides a tots els nens i nenes d'entre els 6 i els 13 anys que tinguin ganes de passar la millor setmana d'estiu, envoltats de natura, un temps d'oci i lleure.

Enguany, s'han previst tres torns en tres cases de colònies de diferents indrets de Catalunya. El primer torn tindrà lloc del 7 al 14 de juliol i es farà a la casa de colònies "Mas Muxac" de La Brunyola, a La Selva. El segon torn de colònies serà entre els dies 20 i 27 de juliol i serà a la casa de colònies "El Ginebró" de Vilopriu, al Baix Empordà. I el tercer torn d'enguany tindrà lloc entre els dies 4 i 11 d'agost, a la casa de colònies "La Canova", a Batet-Olot, dins de la comarca de la Garrotxa.

Per aquest any s'ha ampliat el nombre de places i n'hi haurà 55 per a cada torn. El preu d'inscripció a les colònies és de 300 euros per nen, i les inscripcions es podran fer a partir del dia 6 de maig a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC).

Comenta aquest article