El ciclista cambrilenc Edgar Curto aconsegueix la segona posició en la primera cursa de la temporada, disputada a Palafrugell

El cambrilenc Edgar Curto –a l'esquerra de la imatge– amb la copa de segon classificat
El jove ciclista cambrilenc Edgar Curto ja ha iniciat la nova temporada de competició de ciclisme infantil de carretera de la Copa Catalana.

El passat dissabte 12 d'abril es va disputar la primera cursa a la localitat de Palafrugell. La prova va comptar amb un recorregut de 3 quilòmetres, en la què el ciclista cambrilenc va aconseguir quedar en segona posició, dins de la categoria de principiants de primer any, és a dir, els de la seva mateixa edat. En la classificació general de tots els participants –els de primer i segon any–, Edgar Curto va quedar en la novena posició.

La propera cursa de la temporada per a Edgar Curto serà el proper 5 de maig a la localitat d'Olot.

Canvi de categoria i canvi d'equip

D'altra banda, cal destacar també que l'Edgar afronta aquesta temporada amb un seguit de novetats importants. En primer lloc, el canvi de categoria, ja que enguany competeix en la categoria de principiants, tant de primer any com de segon any. És a dir, l'Edgar competeix amb ciclistes de la mateixa edat, 8 anys, però també amb corredors de 9 i 10 anys. Enguany, el ciclista cambrilenc també ha canviat d'equip, i ha fitxat pel Cunit Platges Costa Daurada, que és un equip afiliat al CJAM, que compta amb ciclistes en les categories cadet, juvenil i sub23. De cara a la propera temporada, aquest equip preveu la formació d'un equip professional.