Informació general

Una delegació de Hammada - Associació d'Amics del Poble Sahrauí es reuneix amb el nou delegat del Front Polissari a Catalunya

Per Redacció



Imatge de la trobada mantinguda entre la delegació cambrilenca i el nou delegat del Front Polissari
Una delegació de Hammada - Associació d'Amics del Poble Sahrauí va visitar el passat 9 d'abril, al nou delegat del Front Polissari a Catalunya, Ualad Musa.

Durant aquesta trobada, els membres de l'associació cambrilenca van presentar-li un recull de les memòries de tots els projectes executats en els darrers dos anys per l'associació, juntament amb la col·laboració de diferents ajuntaments tarragonins. Des de Hammada - Associació d'Amics del Poble Sahrauí també van manifestar-li el seu interès de continuar treballant conjuntament amb la delegació del Front Polissari.

El nou delegat –Ualad Musa– va rebre amb satisfacció les propostes presentades per l'associació i també va ratificar el seu compromís amb Hammada i amb la ciutadania per continuar tirant endavant aquesta tasca de col·laboració i ajuda amb el poble sahrauí. D'altra banda, també va confirmar la seva propera visita per la nostra zona, per tal de fer la seva presentació oficial.

Comenta aquest article