Cultura

L'espectacle "Lletres d'aigua" de Jesús Fusté fa un recorregut musical per les terres ebrenques

Per Redacció

Jesús Fusté i la seva banda, en l'actuació d'ahir al vespre al Centre Cultural

El cantautor tarragoní Jesús Fusté va oferir ahir a la nit al Centre Cultural, un espectacle musical sota el títol de "Lletres d'aigua".

"Lletres d'aigua" va oferir un recorregut musical per les terres ebrenques –amb el riu Ebre com a conductor– a través dels seus poetes i dels seus escriptors de generacions molt diverses. La música, i sobretot la poesia van ser la base d'aquest espectacle, amb fragments cantats, fragments recitats o fragments projectes, per fer arribar la riquesa literària de les nostres terres.

Per a l'ocasió, Jesús Fusté va ser la veu i el piano, tot i que també va comptar amb la col·laboració d'una banda formada per Carles Brull a la bateria, Toni Just a la guitarra, Nathan Garcia al contrabaix, Josep Fuster al clarinet i saxo i Aleix Viadé, com a encarregat de la part audiovisual.

En total es van interpretar onze peces, com Barca d'Artur Bladé i Desumvil, Tinc un bocí de sol de Jesús Fusté, L'auliver bord d'Andreu Carranza, Venus de Yannick Garcia, Branca d'un feix de Jesús Fusté, Encara no saps de Cinta Mulet, La promesa de Manel Ollé Albiol, Maig d'amor de Gerard Vergés, Cançó de Pàndols de Josep Amorós i Albert Guiu, Tant de bo de Jesús Fusté i Home al bell mig del llac de Manel Garcia Grau.

Comenta aquest article