Cultura

Els Amics de la Sardana continuen les activitats d'aquest segon trimestre amb una agenda plena d'actes

Per Redacció

Els Amics de la Sardana de Cambrils continuen amb la seva programació d'activitats per aquest segon trimestre amb una agenda ben plena. Aquest proper diumenge 20 d'abril i el diumenge 27 d'abril seguiran amb les seves tradicionals actuacions al Parc del Pescador, mentre que el proper dimecres 23 d'abril, en motiu de la diada de Sant Jordi també hi participaran amb una ballada de sardanes al Mollet del Rec, a partir de les cinc de la tarda.

Durant el proper mes de maig, cal destacar la seva participació el dia 10 a la Gala final del Concurs de la Sardana de l'Any que tindrà lloc al Teatre Fortuny de Reus. El diumenge dia 11 participaran en una ballada a Masboquera, que comptarà amb la participació de la Cobla Cossetània. El dijous 22 de maig, també oferiran una ballada a la Residència Baix Camp.

Pel que fa al mes de juny, els Amics de la Sardana de Cambrils participaran a l'Aplec de Calella, els dies 31 de maig i 1 de juny, mentre que el dissabte dia 21 també prendran part en l'Aplec que es farà a Les Borges del Camp. El dia 22 de juny ballaran dins dels actes de les Festes del Barri de l'Eixample i el dia 24 ho faran al barri Sant Joan de Reus. La resta de diumenge del mes continuaran ballant al Parc del Pescador, a partir de les dotze del migdia.

Comenta aquest article