Informació general

L'oferta turística cambrilenca es promociona a Andorra

Per Lluís Rovira i Barenys

Jordi Xandri, secretari general del comú d'Andorra la Vella; Berta Cabré, presidenta de l'Agrupació de Càmpings de Cambrils; Begoña Montes, consellera d'Administració i Finances d'Andorra la Vella; Amèlia Rico, directora del Patronat de Turisme de Cambrils; Josep Vila, Cònsul menor d'Andorra la Vella; Maite Cano, consellera de Cultura i Turisme d'Andorra la Vella; Joan Albert Campos, membre de l'Agrupació de Càmpings de Cambrils; Eva Roma, cap d'àrea de Turisme d'Andorra la Vella i Jan Cartes, director de Turisme d'Andorra la Vella, davant de la carpa cambrilenca instal·lada a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella

L'oferta turística cambrilenca està present aquests dies a Andorra gràcies a l'acció promocional impulsada pel Patronat de Turisme de Cambrils i l'Agrupació de Càmpings de Cambrils. Des d'ahir i fins el proper dissabte s'ha instal·lat una carpa, a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella, en la que s'ofereix material promocional de Cambrils amb una presència detallada de la informació dels set càmpings locals.

Dinar mariner a Andorra

Ahir es va encetar l'inici de la promoció a Andorra amb la celebració d'un dinar ofert pel Patronat de Turisme i elaborat pels cuiners dels restaurants Joan Gatell i Casa Gallau al que van assistir unes 50 persones. El dinar va ser una mostra dels plats mariners més típics amb un ranxo de bordo, fet amb peix de roca, llagostins i patates; i uns fideus rossos de segon. Com a aperitiu es van servir musclos amb romescu, tonyina fresca amb escabetx, peix fregit i calamars a la romana. Als postres es ha servir un assortiment de tartes.

El dinar va comptar amb una important representació d'autoritats andorranes entre les que hi havia el Cònsol menor d'Andorra la Vella, Josep Vila; el Secretari d'estat, Sergi Nadal; la consellera d'Administració i Finances d'Andorra la Vella, Begoña Montes i la consellera de Cultura i Turisme d'Andorra la Vella, Maite Cano. A més, hi havia els representants de tots els mitjans de comunicació andorrans així com els representants d'agències de viatges.

Abans de començar l'àpat es va projectar el vídeo promocional de Cambrils. A continuació va ser la presidenta de l'Agrupació de Càmpings de Cambrils, Berta Cabré, qui va explicar el sentit de la promoció que s'estava fent a Andorra i va detallar l'oferta de càmpings que ofereix Cambrils. La directora del Patronat de Turisme, Amèlia Rico, per la seva part, va agrair les facilitats donades per les autoritats andorranes a l'hora de preparar aquesta promoció.
El Cònsol menor, Josep Vila, va destacar la proximitat emocional entre els andorrans i els cambrilencs. La majoria de les autoritats andorranes presents al dinar fan estades periòdiques a la nostra població en segones residències.
Un cop acabat el dinar es va fer una visita institucional a la carpa promocional de Cambrils a Andorra.

En busca del turista andorrà

Aquesta ha estat la primera acció promocional conjunta de l'Agrupació de Càmpings i el Patronat de Turisme de Cambrils. Els set càmpings cambrilencs s'han posat d'acord i ofereixen a Andorra una promoció conjunta. Segons explicava Berta Cabré, "oferim un cap de setmana per a 4 persones amb bungalou per 99 euros. Fem unes promocions especials d'acord amb Port Aventura de manera que si venen adults i nens, les entrades dels nens són gratuïtes i si tot són gent adulta, poden anar dos dies al preu d'un. Aquesta promoció l'oferim ara en temporada baixa i a partir del setembre la tornarem a oferir. A més, hem fet un mailing a tots els nostres clients andorrans dient-los que estem aquí i que els podem atendre personalment. Al final de l'estada a Andorra es farà un sorteig de 7 caps de setmana, un a cada càmping, amb entrada gratuïta a Port Aventura".

La directora del Patronat de Turisme, Amèlia Rico, es mostrava molt satisfeta de la resposta obtinguda per part de la representació andorrana al dinar promocional, "tots els que han vingut s'han mostrat profundament agraïts de la nostra iniciativa. El dinar els ha agradat molt".
El Patronat de Turisme va lliurar material promocional així com uns dossiers de premsa a tots els presents, en els que es detalla l'oferta d'allotjament de Cambrils, les dades demogràfiques i climatològiques així com informació diversa de la població i dels seus llocs d'interès.

Comenta aquest article