Informació general

Punt i final a la XXIX edició del Ral·li de Cotxes Antics Cambrils - Costa Daurada

Per Cristina Sierra

El ral·li va arribar ahir al matí a Cambrils després de completar el seu recorregut

Ahir al migdia van arribar al port de Cambrils els cotxes participants de la XXIX edició del Ral·li de Cotxes Antics posant el punt i final a set dies marcats pel temps inestable.

Més de 960 quilòmetres recorreguts, a una velocitat mitjana d'entre 60 i 70 quilòmetres per hora, que han passat per Lleida, Vielha, Escunhau, Sant Bertrand de Comminges, Tarbes, Lourdes, Pau, Biescas, Boltaña, Ontiñena, Maella i fins arribar a Cambrils.

Enguany han arribat 24 cotxes, tot i que inicialment en van començar 27. Segons Joan Esteve Solana, director del Ral·li, han tingut uns dies marcats pel mal temps. Des de la sortida fins arribar a Lourdes tot va anar molt bé, "a Lourdes ens van deixar aparcar els cotxes a l’esplanada de la basílica, que normalment no ho aconsegueix ningú. És la primera vegada que hi entren cotxes. Després, anant cap a Biescas, vam haver de canviar de ruta perquè va començar a nevar molt i en 10 minuts hi havia un pam de neu. Així que vam girar i vam haver de fer més recorregut i ja vam arribar tard als altres llocs”.

El temps inestable també va protagonitzar l'etapa d'ahir del ral·li. A la seva arribada a Cambrils els cotxes van estar exposats al port aproximadament una hora i mitja i poca gent es va acostar inicialment a veure’ls per la pluja que queia. A darrera hora del matí va deixar de ploure i va permetre que la gent s'apropés als vehicles.

Comenta aquest article