El FC Cambrils trenca la mala ratxa de resultats i aconsegueix vèncer després de no fer-ho des del mes de gener

El jugador del Cambrils Isma remata a porteria en el primer gol del partit d'ahir davant del Josep M. Gené

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Josep M. Gené 0

El Cambrils va aconseguir trencar la mala ratxa de resultats, després de cinc partits consecutius perduts i no aconseguir la victòria des del darrer cap de setmana del mes de gener. Aquesta jornada però, va endur-se tres punts importants, a casa contra el Josep M. Gené. Tot i les escasses ocasions de gol per part d'ambdós equips i un joc no gaire bo, els locals van saber reaccionar en el tram final de partit i marcar en el minut 76, obra d'Isma i en el darrer minut del temps reglamentari amb un gol de Fernando. Tot i la victòria aconseguida en la jornada d'ahir, el Cambrils encara continua en la darrera posició de la classificació.
D'altra banda, el segon temps del partit contra la Gimnàstica Iberiana, que es va haver de suspendre per aldarulls, es jugarà el proper 1 de maig a l'Estadi Municipal, a porta tancada.
La propera jornada, el Cambrils visitarà el camp del Pubilla Casas, que està situat en la part mitja baixa de la taula.

Primera Territorial

Bonavista 0 - CF Oleastrum 0

El Bonavista i l'Oleastrum van repartir-se ahir els punts, en un partit sense gols. Tot i que el Bonavista va gaudir de les millors ocasions de gol per marcar, el marcador no va moure's en tot el partit. L'Oleastrum tampoc va fer un partit gaire brillant, i va disposar de poques ocasions per marcar i endur-se la victòria. Els locals van poder marcar en algunes ocasions clares de gol, tot i que Javi –el porter de l'Oleastrum– va evitar-ho. Amb aquest empat a 0 gols, l'Oleastrum es situa en la quinzena posició, mentre que el Bonavista continua en la penúltima posició de la taula. En la propera jornada, l'Oleastrum rep al Deltebre, un equip situat en la meitat alta de la classificació.

Segona Territorial

La pluja va acompanyar el partit disputat ahir a l'Estadi Municipal entre el Vilafortuny i la Canonja

Vilafortuny 0 - La Canonja 4

El Vilafortuny va sortir derrotat a casa contra el líder, la Canonja per un contundent 0 a 4. El partit va oferir un bon joc per part d'ambdós equips, i el Vilafortuny va sortir amb ganes i amb força per vèncer a l'equip dominador de la lliga, que només ha perdut un partit. Tot i mantenir l'empat a 0 gols durant tota la primera part, el primer gol de la Canonja –marcat al minut 67– va fer defallir als locals, que no van saber sobreposar-se a aquest primer gol. Uns minuts després, els visitants tornaven a marcar de nou, i a sentenciar l'encontre. En el minut 81 feien el tercer i tres minuts més tard marcaven el quart i definitiu 0 a 4. Amb aquesta nova derrota, el Vilafortuny es situa tercer per la cua, i la propera jornada visita el camp de l'Esc. Valls, l'últim classificat

Bàsquet

Sènior masculí A

CE Gelida 58 - CB Cambrils 53

Aquest dissabte, l'equip sènior masculí A del CBC va viatjar a Gelida amb nombroses baixes, un total de vuit jugadors del sènior A i un jugador de l'equip sènior B. El joc del primer període va ser força fluix per ambdues banda, com ho demostra el parcial anotador a la fi dels primers deu minuts, que era de 9 a 11 a favor dels cambrilencs. En el segon quart, els locals van començar a anotar des de la línia de triple i també van ser molt efectius des de la línia de tirs lliures, mentre que els jugadors cambrilencs no estaven gaire encertats i també els hi va faltar intensitat per capturar més rebots. El CBC va arribar a la mitja part perdent per 4 punts, 24 a 20.
En la represa, els locals van continuar amb la seva línia d'encert, i a partir d'una falta antiesportiva contra el Cambrils van aconseguir una renda de 16 punts d'avantatge. Tot i això, els cambrilencs van reaccionar i a la fi del tercer període només perdien per 8 punts de diferència. A falta d'un minut i mig per acabar el partit, el Cambrils perdia per 12 punts, i aleshores van començar a pressionar i a encistellar bons tirs. Per anar aturant el rellotge, els cambrilencs van provocar nombroses faltes personals, i els locals van posar-se nerviosos i van començar a errar des de la línia de tirs lliures. Tot i la retallada de punts finals, al Cambrils li va faltar temps per capgirar el marcador.

CB Cambrils 83 - Els Monjos CB 68

Tot i la derrota encaixada el dia anterior, els cambrilencs s'enfrontaven aquest diumenge a un dels equips més difícils de la lliga, i actual segon classificat, Els Monjos CB. Des del principi, el partit va ser molt intens per part d'ambdós equips, amb un joc força espectacular. Els locals van desplegar un bon joc ofensiu, amb un bon sistema defensiu i de rebots. En el primer quart, els cambrilencs ja dominaven en el marcador, tot i que la renda no més era de 6 punts, 19 a 13. En el segon quart, l'equip visitant va mantenir un bon encert anotador a base de triples, tot i que els cambrilencs, van saber mantenir les diferències en el marcador i marxar al descans amb un avantatge de 43 a 38. En el tercer quart, un parcial de 20 a 9 va donar un coixí molt important al Cambrils per endur-se finalment la victòria. En els darrers deu minuts, el Cambrils va saber administrar l'avantatge aconseguit.

Futbol sala

Altafulla 5 - Mediterrani 2

El Mediterrani va fer un bon partit a la casa del líder, tot i que el resultat no va fer justícia al joc de l'equip cambrilenc, que afrontava l'encontre amb moltes baixes. El Mediterrani va defensar molt bé, i a falta de deu minuts per acabar el partit el resultat era d'empat a 1. Els locals van aprofitar-se de les decisions arbitrals, i va endur-se el partit. El Mediterrani continua fora de la zona de descens, però no s'allunya de la fora de perill. El proper partit serà contra el Riudoms.