Cultura

Una exposició d'escultura marca l'inici de les IV Jornades Culturals de Vilafortuny

Per Lluís Rovira i Barenys


Els autors de les escultures amb Encarna Moreno, presidenta de l'Associació Cultural de Vilafortuny; Joan Recasens, regidor de Cultura, i els regidors del PP, Carme Cros i Francesc Garriga

El Centre Cívic de Vilafortuny va acollir, el passat divendres al vespre, la presentació de les quartes Jornades Culturals organitzades per l'Associació Cultural de Vilafortuny. Aquest primer acte, a més va servir per inaugurar una exposició d'escultures d'alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona que són veïns de Vilafortuny. Els autors de les escultures són Lluís Boix, Juanita Chijeb, Manel Hernández, Avelina Jara, Jaime Martínez Valero, Victoria Noriega, M. Consol Roig i Pilar Sotuela.

Un cop feta la presentació del programa, a càrrec de la presidenta de l'Associació Cultural de Vilafortuny, Encarna Moreno, va ser el regidor de Cultura, Joan Recasens, qui va dirigir unes paraules als presents, centrades en els espais culturals i en la producció de cultura a Cambrils, "m'interessa que la gent produeixi cultura per a que els altres en puguem gaudir".

8 dies d'activitats

La programació de les Jornades Culturals comprèn tot un seguit d'actes que es van iniciar aquest passat divendres i que finalitzaran el divendres 25 d'abril amb la inauguració de l'exposició de pintura d'Òscar Lorente Espín. Cal destacar la celebració, demà a les 20 hores al Centre Cívic de Vilafortuny, del diàleg literari amb escriptors locals en el que hi prendran part Ramón García Mateos, Robert Benaiges Cervera, Ignasi Martí Estrada, Antonio Sánchez Vázquez i José García Montalbán.
La diada de Sant Jordi se celebrarà amb llibres i roses, en col·laboració amb la "Fundación del Sueño de la Campana"

Comenta aquest article