Cultura

Cambrils serà l'únic municipi tarragoní que acollirà la mostra de la XVI Biennal d'Art Contemporani Català, el proper mes d'agost

Per Redacció

Cambrils serà l'únic municipi de la demarcació de Tarragona que acollirà la mostra de la XVI Biennal d'Art Contemporani Català. Es tracta d'una exposició itinerant per Catalunya i Andorra de les obres de nou artistes que han estat seleccionats prèviament entre 300 participants.

La Biennal, que fa 31 anys que se celebra, vol ser una ajuda a la divulgació d'obres fresques i innovadores d'artistes novells entre el públic del territori català. A Cambrils es podarà veure aquesta mostra el proper mes d'agost a la sala Àgora. La mostra d'enguany és representativa de les tendències plàstiques del mestissatge, un clar referent de la zona mediterrània, i de l'art català que es produeix arreu del territori.

De moment, està previst que, durant els propers dos anys, la Biennal es pugui veure en les següents localitats catalanes: Sant Cugat, Lleida, Cambrils, Rubí, Encamp, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca del Penedès, Olesa de Montserrat, Mollet del Vallès, Sant Joan de les Abadesses i Barcelona.

Comenta aquest article