Cultura

Georges Moustaki, Rafael Amargo i l'American Gospel Singers seran els plats forts de la 34a edició del Festival Internacional de Música

Per Redacció



Georges Moustaki actuarà el proper 8 d'agost al Parc Samà
La 34a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils ha tancat ja seva programació d'espectacles, que enguany se celebrarà des del 25 de juliol al 16 d'agost.

El primer espectacle que obrirà el Festival Internacional de Música serà el dia 25 de juliol, amb un concert d'homenatge a Àngel Recasens, –que va morir el passat estiu– en reconeixement a la seva tasca dins del festival. El concert anirà a càrrec de La Grande Chapelle i es farà a la Parròquia de Santa Maria. El següent concert es farà el dia 27 de juliol i comptarà amb l'espectacle de Trio Kandinsky a la Cripta de l'Ermita. Josep Colom i Enric Lluna també oferiran el seu espectacle el dia 1 d'agost a la Cripta de l'Ermita; mentre que l'American Gospel Singers cantaran el dia 2 d'agost als Jardins del Parc Samà. El dia 6 d'agost serà el torn de Vortex Temporum que actuaran al Castell de Vilafortuny i el reconegut cantant Georges Moustaki oferirà el seu concert el dia 8 d'agost als Jardins del Parc Samà.

La Coral Verge del Camí i l'Orquestra Camera Musicae amb Marta Mathéu participaran en el Festival el dia 10 d'agost amb un concert a la Parròquia de Sant Pere, la Symphony Orchestra of the Hungarian Radio i els Germans Claret també ho faran el 13 d'agost als Jardins del Parc Samà. El darrer dia del Festival Internacional de Música de Cambrils es tancarà amb l'actuació del ballarí Rafael Amargo que presentarà el seu espectacle "Tiempo muerto".

Comenta aquest article