Esports

Ivan Cervantes guanya una nova prova del campionat d'Espanya d'enduro i s'acosta a un nou títol estatal

Per Redacció

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes continua liderant amb solidesa el campionat d'Espanya d'enduro. En la tercera cita del campionat, disputada aquest cap de setmana a Valverde del Camino (Huelva), el cambrilenc va vèncer en les dues proves. Tot i les difícils condicions meteorològiques i l'estat del traçat, Cervantes va endur-se la victòria en la primera prova de dissabte. Durant la segona prova, la de diumenge, Ivan Cervantes també va atacar des de l'inici del recorregut i va superar amb claredat als seus principals rivals en la competició estatal, Cristóbal Guerrero i Gerard Farrés.

Amb aquesta nova victòria, el pilot de Cambrils encarrila de la millor manera les seves opcions a endur-se novament el campionat d'Espanya d'enduro, tant en la seva categoria E-1 com en la modalitat absoluta. Cal destacar també que Cervantes ha guanyat totes les proves disputades del campionat estatal, i de seguir així podria sumar el seu cinquè campionat. Ara, només falten tres proves, i la propera cita serà en la localitat gallega de Becerreá.

A banda, cal recordar, que el pilot cambrilenc també segueix en la seva lluita pel campionat mundial, actualment liderat pel finlandès Mika Ahola. La propera prova serà el 14 de juny a Polònia.

Comenta aquest article