Informació general

Un violent incendi calcina un tram del barranc de la Verge del Camí tocant al barri de la Parellada

Per Lluís Rovira i Barenys

Aspecte de l'espès fum que desprenia l'incendi a la cruïlla dels carrers de Jaume Ferran i de Josep Anselm Clavé
Aspecte de l'espès fum que desprenia l'incendi a la cruïlla dels carrers de Jaume Ferran i de Josep Anselm Clavé

Un violent incendi ha calcinat un tram d'uns 50 metres del barranc de la Verge del Camí, a la zona de la Parellada. L'incendi s'ha originat, per causes que es desconeixen, a la zona del barranc propera al carrer de Jaume Ferran entre Joan Maragall i Josep Anselm Clavé.

El sinistre ha començat a 3/4 de 4 de la tarda. Les flames, que s'han vist afavorides pel fort vent que s'ha girat aquest migdia, han agafat de seguida, una alçada considerable i han calcinat el canyar així com els pins i les alzines d'aquest tram de barranc. El foc ha aixecat una espesa cortina de fum que s'ha propagat, a l'igual que les cendres, per una bona part dels barris de la vila.
Al lloc del sinistre s'hi han personat diferents dotacions de bombers així com de la Policia Local i de la Guàrdia Civil.

Els bombers continuen remullant les tasques d'extinció de l'incendi que, una mitja hora després del seu inici, ja estava controlat. De totes maneres, tal com han comentat els bombers, caldrà controlar la zona afectada durant unes quantes hores fins assegurar-se que no hi ha perill que el foc revifi.

Comenta aquest article