El Cambrils d'hoquei s'imposa al Vila-seca per un contundent 5 a 2

El Cambrils va derrotar l'Ercros Vila-seca C.H. en el partit que es va disputar aquest passat dimarts 22 de maig, corresponent a la 28a jornada de lliga.
El Cambrils va tenir, durant la primera part, nombroses oportunitats de gol per poder sentenciar el partit però la falta d’encert dels locals davant de la porteria visitant va deixar un marcador de 3-1 al descans. Els tres gols els van fer Oscar Garcia, Joan Roig i Joan Recasens “Romario”.

La segona part va començar com va acabar la primera, moltes oportunitats sense gol, i no va ser fins a falta de 10 minuts per acabar el partit que el Cambrils va fer pujar el 4-1 amb un gran gol de Carles Veciana, qui a tres minuts del final del partit va tornar a marcar el 5-1. Aquest resultat semblava definitiu, però un minut més tard el Vilaseca va retallar la diferència amb el 5-2 amb que va finalitzar el partit.

Amb aquesta victòria el Cambrils es situa 5è amb 48 punts, 22 dels quals els ha guanyat en els darrers 8 partits que ha disputat, en que només ha deixat escapar un empat.

Dissabte vinent el Cambrils visita la pista del C.P. Flix Olis Verge de Tarragona.