Esports

La platja del Regueral acull unes jornades de volei-platja pels alumnes dels centres escolars del Baix Camp

Per Anna Fargas

Alumnes de secundària participant en un dels partits de volei-platja que es van disputar durant el matí d'ahir a la platja del Regueral

La segona jornada de volei-platja del programa Trobades d'Ensenyament, es va dur a terme ahir al matí a la platja del Regueral de Cambrils. Aquestes jornades han estat organitzades pel Consell Esportiu del Baix Camp, l'Ajuntament de Cambrils i l'Ajuntament de Reus.

El programa, que fa 8 anys que es realitza, organitza diferents sortides esportives pels centres escolars del Baix Camp i es programa una activitat per a cada curs escolar. En aquesta ocasió s'han preparat les jornades de volei-platja, realitzades a Cambrils, i destinades als alumnes de 12 anys.

Les jornades de volei-platja es van dividir en dos dies

Durant el matí d'ahir van participar  250 alumnes de 6 centres del Baix Camp que, repartits en 10 camps, van realitzar rondes de competició. L'activitat de volei-platja es va dividir en dues jornades, i la primera, on hi van participar alguns centres de Cambrils, es va dur a terme dimarts passat. Una vegada finalitzats els partits molts centres van aprofitar la jornada per passar el dia per Cambrils.

Fomentar el gust per l'activitat física

Dolors Aguas, que a través de l'empresa Reus Esport i Lleure s'encarrega de l'àrea d'activitats i programes que fa l'Ajuntament de Reus en l'àmbit de l'esport i del lleure, va explicar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que aquest programa es realitza per tal de "fomentar el gust per l'activitat física, és un programa de dinamització que es fa tant en centres de primària com secundària".

El programa consisteix en dues línies de formació. Per una banda s'ofereix formació al professorat mitjançant cursos i jornades formatives que després podran aplicar als centre educatius. I per l'altre es realitza la trobada entre els centres del Baix Camp on els alumnes apliquen els coneixements que han rebut en l'àrea d'educació física.

Comenta aquest article