Esports

La karateka cambrilenca Anna Samaniego aconsegueix dues medalles de bronze en el V Campionat d’Espanya de kàrate disputat a Logronyo

Per Isabel Prim

Anna Samaniego amb la resta de la delegació cambrilenca al campionat de kàrate, a Logronyo

Dotze membres del Club de Kàrate Cambrils es van desplaçar el passat cap de setmana a Logronyo per participar en el V Campionat d’Espanya de Wuko, un campionat de karate d’àmbit nacional organitzat per la Unión Española de Karate-Do. Hi van participar 22 clubs d’arreu d’Espanya, representats per un total de 362 karatekes, en les modalitats de kata (tècnica) i kumite (combat), tant individuals com per equips i van tornar a Cambrils amb dues medalles de bronze i un cinquè lloc.
 
Els dos bronzes els va obtenir Anna Samaniego en les modalitats de kumite sènior individual i kumite sènior per equips. La cambrilenca de 32 anys és cinturó negre tercer dan. En fa vint que practica el karate i està molt satisfeta del seu pas per Logronyo, on va tenir oportunitat de competir contra karatekes habituals en competicions europees.
 
En la modalitat de kata sènior masculí per equips, els cambrilencs van estar a prop del pòdium, amb una cinquena posició. Tres més van estar entre els setze millors de katas, i dos van arribar a quarts de final en la modalitat de kumite.
 
El Club Karate Cambrils, que al novembre passat va celebrar els seus vint anys, en feia deu que no participava en campionats estatals d’aquestes característiques. Segons assenyala el seu professor, Manolo Campos, competir no és la filosofia que busca el centre, encara que de tant en tant participin en campionats, en els quals poden demostrar el que han estat aprenent o perfeccionant. “No anàvem a guanyar, no esperàvem obtenir aquests resultats”. Haver aconseguit aquestes posicions és tota una fita per a ells, de la que n’estan molt satisfets, i ja pensen en tornar-s’hi a presentar l’any vinent.

Comenta aquest article