Informació general

Turisme de Cambrils organitza una trobada amb periodistes i agents especialitzats en turisme esportiu

Per Redacció



Imatge de grup amb els periodistes i agents de viatges que van visitar Cambrils
La darrera setmana del mes d'abril Turisme de Cambrils va organitzar, de la mà de l’empresa DIRO Radsport Ferien, un fam trip per a un grup de periodistes i agents de viatges especialitzats en turisme esportiu, concretament cicloturisme.

El grup va conèixer l’oferta turística de Cambrils, de la mà de Maite Gascón que els va fer una visita guiada pel municipi, així com per alguns municipis de l'interior amb un ruta en bicicleta fins a Bellmunt del Priorat, una visita a la Cooperativa de Capçanes, una ruta caminant entre Arbolí i Siurana o una visita a Montblanc.

L’objectiu d’aquesta acció és, segons Turisme de Cambrils, seguir treballant en el posicionament de Cambrils com a destinació idònia per a la pràctica d’activitats a l’aire lliure com el cicloturisme, un segment molt interessant també perquè fan les seves sortides en mesos fora de temporada alta, i afavoreixen la desestacionalització.

El grup de convidats va estar format per dos periodistes i tres agents de viatges, tot ells alemanys. El grup va estar sempre acompanyat i guiat per Reimund Dietzen, exciclista professional i director de l’empresa DIRO, especialitzada en cicloturisme i que porta molts anys en el sector.

Cal assenyalar que Turisme de Cambrils ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona així com de l’Oficina Comarcal de Turisme del Priorat i de l’Hotel Mònica de Cambrils.

Comenta aquest article