Informació general

La futura Escola Oficial d'Idiomes entre Cambrils, Salou i Vila-seca comença a prendre forma

Per Redacció



Un moment de la reunió mantinguda el passat dilluns
El projecte de la futura Escola Oficial d'Idiomes entre Cambrils, Salou i Vila-seca comença a prendre forma.

La idea és que aquest centre s'ubiqui a l'avinguda de Pau Casals de Salou, una bona zona de comunicacions per facilitar l'accés als alumnes de Cambrils, Vila-seca i Salou. També es calcula que aquesta escola podria tenir capacitat per a una població de 100.000 habitants i disposés de 18 aules. Es preveu que pogués estar construïda en un període aproximat de dos anys, i que s'anomenés Escola Oficial d'Idiomes de la Costa Daurada.

Tota aquesta informació es desprèn de la darrera trobada, aquesta mateixa setmana, entre el regidor d'Ensenyament de Salou –Paco Gaya– i l'arquitecte municipal Josep Maria Ferran, juntament amb la regidora d'Educació de Vila-seca –Maria Àngels Ponce– i el regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament de Cambrils –Salvador Matas– acompanyat del tècnic municipal Manuel Ortega.

Tot i que aquest centre d'ensenyament de llengües, encara està en fase d'estudi, es preveu que els tres ajuntaments veïns puguin arribar a un acord, ja que el departament d'Ensenyament de la Generalitat "veu amb bons ulls" aquest projecte, segons va manifestar el regidor d'Ensenyament de Salou –Paco Gaya– després d'aquesta reunió entre els tres consistoris. De fet, aquesta Escola Oficial d'Idiomes donaria cobertura a aquestes tres poblacions i a d'altres de la zona, per evitar que els alumnes s'hagin de desplaçar fins a les escoles de Reus i Tarragona, actualment força saturades.

Els tres municipis estudiaran la proposta, i el proper 29 de maig es tornaran a reunir a Cambrils per parlar sobre el tema.

Comenta aquest article