Esports

La cambrilenca Paula López guanya el Campionat de Catalunya Infantil Femení Joan Antoni Samaranch de tennis en la categoria Bronze

Per Anna Fargas

Imatge de l'equip femení infantil del Club Tennis Salou participant en el campionat, Elena Garcia, Paula López, Alba Rodríguez i Miriam Latorre

La cambrilenca Paula López, juntament amb l'equip Club Tennis Salou al que pertany, ha guanyat el Campionat Catalunya Infantil Femení Joan Antoni Samaranch de tennis, en la categoria Bronze. Paula López, d'11 anys d'edat, entrena amb el Club Tennis Salou, i ha participat en el campionat amb tres companyes més.

En la competició, que es va iniciar el mes de març i va finalitzar el cap de setmana del 26 i 27 d'abril al Club Tennis Salou, hi han participat equips de tot Catalunya dividits segons el nivell en tres categories, Or, Argent i Bronze.

En la final de la categoria de Bronze, els equips, formats per quatre integrants, havien de disputar quatre partits individuals i en el cas d'empat un últim partit de dobles. Tot i que els partits es van iniciar a la mateixa hora, el de la Paula va ser l'últim en acabar i va ser el que va donar la victòria al Club Tennis Salou, ja que, a l'espera de finalitzar el seu partit, les seves companyes havien guanyat dos partits i n'havien perdut un.

Proper objectiu, categoria d'Argent

Després d'aquesta victòria, l'equip infantil del Club Tennis Salou ha quedat classificat per competir l'any vinent en la categoria d'Argent. En aquesta ocasió la Paula competirà juntament amb la seva germana bessona Ariadna López, ja que dues integrants de l'actual equip, per motius d'edat, passaran a la categoria cadet de la competició.

Cal destacar que la Paula és la capitana de l'equip aleví del Club Tennis Salou, però que en aquesta ocasió ha competit amb la categoria infantil, per tant, ha competit amb nenes de 13 i 14 anys d'edat.

Comenta aquest article